• 155
    tipik medyadaki "galatasaray"lıdır.

    nedir bu medyadaki galatasaray'lı? kimdir bunlar?

    bunların ağa babaları hıncal uluç'tur. ne hikmetse medyadaki galatasaraylılar hep onun çizgisinde devam eder. hep ve en çok galatasaray'a muhaliftirler. başka takımları bile eleştirseler araya galatasaray'ı da sıkıştırırlar. "biz objektif yorumcuyuz" tavırlarıyla haklı haksız hep galatasaray'ı eleştirirler. eğer bir maçta galatasaray'ı hakem katletmişse, hakemden önce takımı ve teknik direktörü eleştirirler. kulüp bir haksızlığa uğramışsa önce yönetime saldırılar.

    bu mehmet ayan denen arkadaştan bir örnek vermek gerekirse; bu arkadaşa göre igor tudor'un galatasaray'a gelmesi "etik değilmiş". adama sorarlar (burayı okuyorsun madem bunu da cevapla mehmet ayan) ulan dana bruma'nın sözleşmesinde çıkış maddesi olsa, çekik gözlüler o parayı bugün ödeyip götürse "vaaaayyy etik yoksunu çan çin çon'lar" mı diyeceksin? yoksa direkt dursun özbek'e mi dalacaksın? ferudun tankut'un bir hafta önce igor tudor'a kapıyı gösterdiğini bildiğin halde hangi cibilliyetle "etik değil" diyorsun?

    çünkü "medyadaki galatasaray'lıdır". bunlar medyadadır ancak galatasaray'ın haklarını savunmaz. ilk tekmeyi bunlar vurur. bunun adına da "biz çok objektifiz" derler. lan yürü git.

    bunun gibi bir sürüsü vardır ama biraz önce seyrettim ve sinirlerimi zıplattığı için buna daldım. al bunu çarp özdenak'a, çetinçalı'ya, tüzemen'e, telli'ye, çorlu'ya.

    haaa bizim kabahatimiz yok mu? var tabi güzel kardeşim, sen bir galatasaray muhabiri kulübü savunan bir yazı yazdığında "vaayyyy yönetim beslemesi" dersen tabi kimse seni korumaz. sonra düşünürsün lan benim niye kanallarda emre bol, gürcan bilgiç, turgay demir, fatih doğan gibi adamlarım yok diye. hepsi malın önde gideni ama takımlarına sahip çıkıyorlar güzel kardeşim.

    sinirimi atayım dedim daha çok sinirlendim. hay sokayım böyle işe.
App Store'dan indirin Google Play'den alın