resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 8628
    galatasaray'a gelmeden de ayniydi. sneijder'a laf cakarak icerdeki ceteye selam veriyordu. 4. yildiz askiyla kenetlenme adina taraftarin geneli sesini cikarmadi. cikaranlar da susturulmaya calisildi. dogru yapiyor dedigim tek tuk seyleri de tersine cevirdi ve inanilmaz bir sansla adeta rakiplerinin hediyesiyle sampiyonluk yasadi.

    futbolcuyken de sevmezdim. cizgiye kadar gelir sabri gibi sacma sapan ortalar yapardi.

    varlik amaci ceteydi, ceteye dayali duzene devam etti ve tipki ersun'u yiyen fenerbahce cetesinin ismail'i gibi yetersizlikten capsizliktan kovuldu. soran olursa umut bulut hakkindaki aciklamasi dersiniz. tipki bursa'dan kovuldugu gibi galatasaray'dan kovuldu. umut bulut isin bahanesiydi.

    ancak bizde aziz yildirim gibi kendi takimini dusunen bir baskan yok. aziz'i seven galatasarayli yoktur. sevilecek ozelligi de yoktur ve cogu fenerli de sevmez. ancak adam icin kisiler degil takimi onemli, basari onemli. ismail'le beraber selcuklar emreler tum o cete kovuldu. bizde masallah hocalar degisiyor cete neredeyse inan kirac gibi, sanki adamlar oradaymis da kulubu bulunduklari yere dikmisler.

    bir takimda sabri gibi bir utanc 20 sene durur mu? taraftarin bok attigi ferhat ve ugur kendilerine hemen takim buldular ve hala super ligte basaksehir'de top oynuyorlar. sabri bugun kovulsa hicbir takim alamaz. almiyor da zaten. sabri'dir milli futbolcudur diyen yok. almayi gectim adama imza parasi soran yok.

    yani boyle bir fenomeni galatasaraylilar, anli sanli galatasaray kulubu, koskoca avrupa fatihi kendisine nasil yakistiriyor inanilir gibi degil.

    edit: hamza'dan girip sabri'den cikmisim idare edin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın