• 88
    evet sayın okur. beni özledin mi? biliyorum çok ihmal ettim. sevgililer günü nedeniyle yazasım geldi. iyi sardım bu oyuna bu sefer oyundaki tecrübelerimden dem vuracağım size.

    seri ile 2014 yılında tanıştım. ondan beri kaçak göçek oynarım. hep korsan hep torrent. geçen de (geçen dediğim baya oluyor, yılbaşından önceydi) sevgilimden ayrılmışım. cebimde de yılbaşı bileti. ulan dedim hazır aşkta kaybetmişim, büyük ikramiye kesin bende. bi çılgınlık yapmam lazım. lan mal bekle ikramiye çıksın alırsın amına kodumun oyunun di mi? ama yok ben yılbaşı gecesi bu lanete 75 lira gömdüm. evlat acısı gibi şerefsizim. 7,5 paket kemıl yapıyor namussuz. bir haftalık cigara param lan. neyse ikramiye de çıkmadı. bu oyunda başarılı olmam şart artık.

    her türk genci gibi, ben de göze hoş gelen hücum futbolu oynatan, başarıdan başarıya koşan menecer olmak istiyorum tabi. ama serde delikanlılık var. öyle barça real alarak babamda yapar. yok lan yapamaz ama illa ki bi baba çıkar yapar. benimkisi dini bütün adam, cami ev arası takılıyor. bilgisayar oyunu falan anlamaz. dağılmasın ne diyorduk? heh ben de aldım kırklarelispor'u süper lige çıkaracağım sonra ver elini evropa. neden kırklareli. trakya takımı, bi yerde memleket takımı sayılır. transfer bütçesi falan 0. zaten 2. lig bilmem hangi grupta. ne oyuncu bilirim ne taktik. bastık pas oyununu, bastık tikitakayı çat 5. hafta delikanlı gibi istifa ettim. dur dedim yeni oyun açayım. daha bildiğim bi lig olsun. aha ptt. kim var? ümraniyespor. neden ümraniye? bizim yılmaz abi ümraniye'de oturuyor. bi de orda çok halısaha maçı yaptık, ondan bi sempati geldi. dedim basarım ibrahim dağaşanlar'ı hop süper lig ordan ver elini evropa. sonuç? devre arasını göremedik. dedim bunda da bütçe yok ondan oldu hep. zaten ümraniye kötü takım ne anlar tikitakadan? anca antifutbol oynasın kodumun futbol düşmanları! hazır dedim kovulmuşum yeni oyun açayım. egeye doğru gideyim. manisa. yaşam ucuz. gittim gördüm. yarım saate izmir'desin. mis gibi yer. haftasonları izmir'e alemlere akarım. orda da gene kariyerim sallantıdayken dedim skerim oyununu! eşek kadar adam oldun ne diye oyunda oynaştasın? fatih'in istabul'u fethetttiği yaştasın! hatta onu da geçtin kurt cobain'in öldüğü yaştasın. sonra ne olduysa böyle mahrumiyet bölgesinde bi araziye düştüm. telefon falan çekmiyor. allahtan wifi bağlattılar da yazıyorum bu satırlara sana sevgili okur. yoksa halim nice. düşün mazut almaya giderken 50 lira yakıyorum. lan biz küçük şirketiz zaten hep 50 lira mazut alıyoruz. gene dağıldı fm'den girip jeolojiden çıkmayım gece gece. e şartlar böyle oyunca mecbur oyun oynayacağız. dedim sikerim küçük takımları. aldım gençlerbirliği'ni. başlatmayın lan tikitakadan! pas oyunu da neymiş. barçayı sikiyim. bu gazla taktiğimi olabildiğince çirkefe ayarladım ve volaaaaa. işe yaradı lan. 1-0 1-0 yeniyorum hep. üst üste başakşehir, fener, trabzon, beşiktaş maçlarına çıktım 10 puan topladım. öncesinde kasımpaşa mağlubiyeti ve antep beraberliği var. en son kayseri deplasmanında 1-0'dan (evet gene 1-0) 80'den sonra 3-1 maçı verdim. yazık sevinsin garibanlar. yok lan sinirden bilgisayarı kırıyordum o derece. 80'den sonra maç verilir lan?

    şimdilik iyiyiz. sezon başında solbeke ferhat'ı aldım. bi de zenci stoper aldım. çirkef, canavar. gol yemiyoruz lan. o kayseri maçına kadar 6 maçta 3 gol yedim. stancu sakatlandı. muriqi ile devam. stancu'yu da para ederken satıcam. amına koyim hiç sevmezdim zaten onu bizde oynarken. kılım aga. inşallah sakatlığı uzar da satmaya bahanem olur.

    böyle kitap gibi yazınca okuyor musunuz lan? okuyun olum seviniyorum o zaman ben. ama işin kötü yanı bitmiyor olum. nasıl bağlayacaım lan bu entry? saygılar sevgiler deyim bari.

    saygılar, sevgiler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın