resim
Hasan Gökhan Şaş
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:-
Yaş:47
Uyruk:Türkiye
  • 1626
    "istemem de istemem" diyecek durumumuz yok. ortadayız yani. bu sezon kaç tane işi bitirebileceğimiz maça çıktık, kaçını kazandık? motivasyon eksikliğimiz gün gibi ortada. çözüm bulunamayan başta yan top (duran - durmayan fark etmeksizin) olmak üzere savunma problemimiz ortada. wesley sneijder kadroda olmadığı sürece hücum organizasyonumuzun 3. sınıf anadolu takımından hallice olduğu aşikar. orta sahada pres yok. kanatlar savunma anlamında allah'a emanet. forvetleri topla buluşturmak desen 1-2 isim dışında bunu kafaya takan bile yok. kaptan olduğu iddia edilen oyuncunun takım arkadaşına dirsek atılmasına rağmen itirazı yok. vs.vs.

    ha hasan şaş gelirse ne yapar? selçuk inan'a beyin ameliyatı? yapamaz. sabri'ye orta yapmayı öğretmek? yapamaz. carole'a arkaya adam kaçırmamayı öğretmek? yapamaz. semih'e kafa vurmayı öğretmek? yapamaz. hakan balta'nın savunmada daha fazla sorumluluk almasını sağlamak? yapamaz. cavanda'dan verim almak? yapamaz. serdar aziz'in kendine bakmamasının önüne geçmek? yapamaz. tolga ciğerci'nin kronik sakatlığını çözmek? yapamaz. ha yapabileceği ne? takıma abilik yapar, gazı verir ve gönderir. bu kadar. fazlasını beklemem ki ayhan yardımcısı olarak kalırsa fazlasını beklemek zaten hata.

    bir de hasan şaş gelince sanki küçük özbek kardeş * ve mobese nazifoğlu kadroyu kurmaktan vazgeçecek mi? hayır. ee? ne işime yaradı teknik direktör değişikliği? hele hele hasan şaş gibi çemişgezekspor'da bile teknik direktörlük yapmamış bir isim ne işime yarar? yaramaz. gaz vermekse o gazı ben de veririm, alın 1300 tl maaşla beni getirin florya'da motivatör diye bir görev oluşturun. maç önü - maç sonu konuşmaları ben yapayım. yada benim gibi binlercesi, onbinlercesi hatta milyonlarcası var.

    gelsin mi? gelebilir. benim için problem olmaz. ama bir şey değişmez. sorunları teknik direktör değişimi çözmez. o sorunların değişimi için (bkz: #yönetimistifa).
App Store'dan indirin Google Play'den alın