resim
Tolga Ciğerci
Takım:Ankaragücü
Mevki:Ön Libero
Yaş:32
Boy:1.85
Uyruk:Türkiye
  • 1049
    kendisiyle ilgili birkaç saat önce şöyle bir entry girmiştim; #2117807. bir arkadaş da "tolga'nın ne suçu var abi?" diye bir mesaj attı. ne yazık ki yanlış anlaşıldım. ben tolga'dan değil, tolga'nın oynatıldığı yerden dolayı teknik ekibi eleştirdim.

    bu adam bir 8 numara değil. sağlıklı olup düzenli forma giydiğinde iyi bir 6 numara. kendisini mevcut kadroda de jong'a tercih etmeyecek hiç kimse yoktur ama sen kalkıp mutlak kazanmamız gereken bir maça iki tane 6 numarayla çıkıp üzerine 10 numaraya da bir kanat oyuncusu koyarsan; bu takım da dün akşam olduğu gibi kendi sahasında ligin 17.'sine karşı bile pozisyona giremez.

    1,5 yıldır fenerbahçe'deki sorun da bu. adamlar inatla iki tane 8 numara olmaktan hayli uzak 6 numarayla oynuyor. haliyle maçlarını kazansalar da keyif vermiyorlar. beşiktaş'ın ise ezeli rakiplerine oranla iyi oynamasının en önemli nedeni; ülke standartlarına göre gayet kaliteli bir 8 numarayla; oğuzhan özyakup'la oynaması. kendisini yedekleyen oyuncu da bir başka 8 numara tolgay. şenol güneş haftaya akhisar maçına atiba-gökhan inler ikilisiyle çıksın, bakın bakalım ne kadar iyi oynuyorlar. hepberaber görelim.

    bizim takımda 8 numarada oynayacak sadece iki oyuncu var; biri her ne kadar rezalet ötesi bir performans gösterse de selçuk inan, diğeri de josue. selçuk'un yokluğunda bugün orada josue oynasaydı -ki bana kalsa selçuk da olsa ben josue'yi koyarım- bu maçı büyük ihtimalle kazanırdık. burası türkiye ligi yahu, yeri gelir tempolu iki 8 numarayla bile oynarsın ama iki tane 6 numarayla derbide bile oynamamalısın. büyük bir takıma hakarettir bu, başka hiçbir şey değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın