resim
Semih Kaya
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Stoper
Yaş:33
Boy:1.83
Uyruk:Türkiye
  • 5634
    defansif meziyetlerini tartışmaya değmez gerçekten boş küme, hava topu, ikili mücadele, agresif futbol, sıkı markaj, alan kapatma, takım uyumu, geriden oyun kurma bunların hiç biri yok konuşmaya değmez.

    ama düşünüyorum, herşeyden öte sporcusun, öyle yada böyle ufak yaştan beri topla haşır neşirsin ve en az 20 yıldır haftada 5 gün antrenman yapıyorsun, nasıl olurda top kontrolün nasıl olursa yana kısa veya uzu pas atamazsın anlayamıyorum, herife geri pas atıyorlar sektiriyor tutamıyor, bir şekilde tuttu diyelim sağ tarafına dönene kadar ve en uygun pozisyonu bulana kadar, pozisyonu bulup kendine güvendikten sonra attığı paslar bile taca çıkıyor açık ve net söylüyorum her maçta yana doğru yaptığı risksiz ve kısa yan paslar hedefi bulmuyor inanılır gibi değil.

    pas verme yetisine sahip olmayan futbolcudan, defansif meziyet beklememiz ve başaramadığı için yüklenmemiz bence haksız oluyor. semih'e haksızlık ediyoruz.

    bence, bu yetenekle galatasaray'da oynayıp milyonları götürüp ne onca idmana rağmen kendisini hiç geliştirmiyor diye kızabiliriz, eleştirebiliriz bu şekilde haksızlık etmemiş oluruz. yetersizin yetersizi olup kendisini hiç geliştirmemesi, mesleğine ve formasına hiç saygısı olmamasını ve tüm bunlara rağmen parasını kuruşu kuruşuna almasını eleştirebiliriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın