• 18
    bir fenerbahçe taraftarı tarafından söylenmiş tepki içeren ancak yanlış önerme barındıran cümle.

    neden fenerbahce taraftari dedim, aciklayayim: "arkadasi kendi silahiyla vurmak icin!"

    bu jan olde riekerink denen adama, türlu laflar edilmedi mi? edildi. biz ne yaptik? riekerink bey diyeceksiniz mottosunu dillendirerek!

    simdi, son donemde yapilan yanlislar, hicbir derde derman olamayan oyun yapisi, yanlis oyuncu tercihi, garry rodrigues'i oynatacaksın diyen yönetime, tamam diyen bir teknik direktör var. kendisi jan olde riekerink.

    bu teknik direktör, anlasilmistir ki, galatasaray ayarında degildir. galatasaray kültürüne uygun olabilir, beyefendidir, ama sapkadan tavsan cikaracak ya da takimin ihtiyaci olan receteyi uygulayabilecek kapasitede degildir. ve fakat teknik direktördür.

    kapasitesine laf et, oyun anlayisina laf et, oyuncu tercihlerine laf et, hatta birak galatasaray'i ancak tff 2. lig'te teknik direktörlük yapabilir de, ama kalkip da bilgisi, belgesi, kalifikasyonu oldugu uluslararasi kuruluslarca tasdiklenmis belgeye sahip adama, beden eğitimi hocası deme.

    yoksa mesela, yaratilis geregi insan olan sana, birisi baska bir mahlukat tanimiyla seslendiginde sinirlenme. ya da burada yazarsan sana bu ancak okur olur, caylak bile olamaz dendiginde kizip, kopurme. mesela isbu entry'nin ilk cumlesinde dana fenerbahçe taraftarı diye seslendigimde de kizma.

    eger sen ya da sen gibiler hakliysa, o zaman entry'nin ilk cumlesini ve bir zahmet bir üst paragraftakileri kabul et, bana kizma. yok benim bahsettigim gercekleri kabul ediyorsan o zaman, gercekleri gercek olarak kabul et ve yaptigin yanlistan dön. amacim burada yalnizca galatasaray taraftarının diger kendini bilmez, taraftarlardan farkli bir buyuklugu oldugunu hatirlatmak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın