• 96
    galatasaray dendiginde cogumuzun aklina hucum pres gelirdi, bu kavrami hatirlayaniniz var mi? oyuncularin bireysel yetenekleri haricinde takim oyununu sahaya yansitip kazandigimiz herhangi bir 90 dakika'yi hatirlayanimiz var mi?

    "taktik maktik yok bam bam bam" anlayisina ve bunun savunucularini asiri derecede ayarim. abi bir futbol takiminin, ozellikle galatasaray gibi bir camianin alisilagelmis pozitif bir taktikle maca hazirlanmis olmasi gerekirken tamamen isin duygusalligina kacip felsefenin, bilimin, diyalektik'in ozune aykiri bir sekilde her zaman bizi umitlendirip cogu zaman hayal kirikligina ugratan bu felsefeye "hayir" dememiz lazimken yine duygu yogunluguna kapilip aklimizi celen bu anlayistan kendimizi kurtarmamiz lazim iken biz napiyoruz? biz kactikca o bizi daha cok kendine cekiyor.

    rakiplerimiz son 10 haftaya sampiyonluk yarisi icersinde girersek ne olacaginin cok farkinda (bu arada sunu da belirteyim; dunya uzerinde galatasaray haricinde herhangi bir baska kulubun bu kadar vasat alti bir baskan ve teknik direktor yonetiminde sampiyonluk umudu hissetmesine dahi imkan yok. bizi biz yapan da bu degil mi zaten).

    neyse lafi cok fazla uzatmayayim.

    riekerink,

    bu macta tribunlerde 25 bin civari seyirci olacak.

    totem yap maci izleme. gozunu seveyim aman ha taktik filan verme.

    bu macta taktik maktik yok...

    bam bam bam!!!
App Store'dan indirin Google Play'den alın