resim
Osman Tarık Çamdal
Takım:Sarıyer
Mevki:Sağ Bek
Yaş:33
Boy:1.76
Uyruk:Türkiye
  • 1838
    kendisinin transferi serdar aziz ve eren derdiyok'un ki ile benzerdir. bu konuda ısrarcıyım çünkü aynı saçma ve plansız işler tarık transferinde de döndü.

    şimdi, geçen yaz takıma stoper ve golcü lazımken ve cüzi miktarlara kaliteli adamlar bulunabilecekken mesela dembele gibi, bizim yönetim götü yanmışçasına tüm parayı serdar ve eren'e bağladı. hatta bursaspor başkanı bile şaşırdı bu kadarını beklemiyorduk gibisinden. doğal olarak bu durum taraftara şüpheli geldi.

    tarık transferinde ise yarım dönem önce sağ bek diye alınan salih dursun ve veysel sarı takımdan apar topar gönderilip, eboue ve sabri kadro dışı bırakılıp bu herife mecbur edildik. yine saçma sapan planlama yapıp sonra da ne yapalım bu adamı almaya mecburduk dedik. neden mecburduk abi? değildik mecbur falan. uefa'dan uyarı ve para cezası aldığımız bir dönemde tarık'a 4.75 vermek yerine dönüşümlü şekilde sabri-eboue gidebilirdik ki sabri tek başına götürdü affedildikten sonra. icabında semih kaya'yı bile kullanabilirdik ama ne oldu yemedik içmedik bu adama korkunç paralar bağladık.

    hülasa nereden bakarsan pis bir transferdir bu adamın transferi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın