resim
Osman Tarık Çamdal
Takım:Sarıyer
Mevki:Sağ Bek
Yaş:33
Boy:1.76
Uyruk:Türkiye
  • 1831
    biri de dememiş ki aga bu adam ilk sezonunda bizde büyük çoğunluk sol bek oynadı. o yüzden sağ bek deyip durmayın. cesare prandelli, yasin öztekin'i bile sağ bek oynattı, bu adamı oynatmadı. sabri sarıoğlu affedilince ve de hamza hamzaoğlu gelince yüzüne bakan da olmadı. zaten emmanuel eboue, veysel sarı ve sabri sarıoğlu'nun olduğu takıma 4.75 milyon euro verilip sağ bek alınmaz. bu adam alex telles'e alternatif olsun diye alındı ki aynı dönem yapılan olcan adın transferi de varken bence buraya da transfere gerek yoktu. olcan, telles, eboue, veysel ve sabri rotasyonu bekleri götürürdü. daha öncelikli bölgeler vardı. mesela takımdan didier drogba gibi bir oyuncu eksilmişti. tarık artı goran pandev verilen paralarla bu bölgeye de bir transfer yapılabilirdi. yine o dönem beşiktaş'ın bonservisini aldığını gökhan töre transfer edilerek şöyle bir takım oluşturulabilirdi.

    muslera
    veysel chedjou hakan olcan
    selçuk melo
    gökhan sneijder yasin
    yabancı forvet

    hadi diyelim telles'e yapılan bir yatırım vardı ve burak yılmaz da oynamalıydı. şöyle bir kadro kurulabilirdi.

    muslera
    veysel chedjou hakan telles
    selçuk melo
    olcan sneijder yasin
    burak

    ancak bruma'ya da yapılan bir yatırım vardı ve bana kalırsa o da oynamalıydı. o zaman kim kesilecekti. muslera olmaz, sneijder olmaz, melo hiç olmaz, telles'e yatırım yapıldı dedik. geriye chedjou kalıyor. yani tarık çamdal stoper olsaydı, transferi mantıklı olurdu yabancı sınırına göre. sağ bek ya da sol bek oynadığı zaman yabancı sınırının bu transferle alakası yok.

    muslera
    veysel(sabri) türk stoper hakan telles
    melo selçuk
    olcan sneijder bruma
    burak

    sinan semih sabri (veysel) türk orta saha emre yasin umut

    en mantıklı planlama bu olurdu. alın işte açtım size yer. hatta tribün de yapayım size.

    eray chedjou koray eboue hamit yekta aydın sinan yabancı forvet

    hani tarık'ın yeri hani tarık'ın lazım olduğu yer.

    edit: şikeye karşı duruşunu ve basketbol play-off final serisimdeki duruşundan dolayı ünal aysal'ı alnından öperim. ancak yanlışa da yanlış derim. doğrular yanlışları kapatmaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın