resim
Alex Nicolao Telles
Takım:Al-Nassr
Mevki:Sol Bek
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Brezilya
  • 2732
    ulan günüm berbat geçmiş bu ülkenin en tipik saçmalıklarına gün içerisinde maruz kalmamışım gibi birilerine ayar vereyim fırsatını hiç kaçırmam tayfası günün cilasını çekiyor.

    neymiş 40 milyon euro'ya real madrid'e transfer olacakmış bizde kalsaymış 20-30 a okuturmuşuz, bir kere kendisini hiç beğenmezdim carole'den fersah fersah üstün bir oyuncu olduğunu da düşünmüyorum buna 40 veren hakan ünsal'ın hakan ünsal olduğu zamanlarda 60'ı rahat verirdi gibi olayı sidik yarıştırma seviyesine indirip "noolmuş yani real madrid istemişse josé rodríguez real'den geldi de nooldu yada real madrid görüp elazığspor'a gelen adam var gibi saçmalıkta bir benzetme hiç yapmayacağım, zamanın ruhu gibi kavramlara falan hiç girmeyeceğim çünkü olmuş ile olabilecek olan arasında ki bağın idrak edilemediği bir tartışma ortamı mevcut.
    yada dengeci mengeci değilim ota boka yafta takıp şucu bucu ilan etme sevdalalrını umursadığımdan değil ama bunu belirteyim aynı şekilde yazacaklarımın bununla alakası yok.
    öncelikle kendisi italya gördükten sonra cidden bizde kalacağını falan mı düşünüyordunuz ? adam öyle yada böyle milano'da yaşadı ve iyisiyle kötüsyle inter organizasyonun içerinde 1 sene geçirdi juve, milan, lazio, roma gibi takımlarla maç yaptı, her yediği omuz darbesine 3 takla atan bir oyuncu olarak benim görmediğim birşeyleri birileri görmüş olacak ki bir piyasa yapmış ve porto'dan teklif geldiğinde hamza ayağına pranga vursa bile burada tutabileceğini düşünen varsa konuyu kapatalım bu kadar net çünkü porto geçmişinde fatih sonkaya gibi bir adamı almış olsa da o takıma gidersen direk göz önünde oluyorsun bir üst klasmna geçeceğin neredeyse garanti böyle bir fırsatı kimse kaçırmaz.

    diğer taraftan burada kaldı diyelim alex telles değil bruma'da dahil 20 milyon euro gibi bir parayı kimse türkiye liginde oynayan adama vermedi, vermez. nedenlerini saymayalım ama temel olarak şunu düşünüyor olabilirler ulan süper liginde ki takımlarda pozisyon alma antremanı yapılan bir ligde harikalar yaratsa ne olacak ? bence bu ligden avrupa'ya yapılacak transferin limiti 15 milyon euro'nun üstünü görmez. inşallahh 80 milyon'a satarlar bizde 3-5 nasipleniriz.

    kendisinin çöp,moloz,işe yaramaz olduğunu düşünmemekle beraber real madrid seviyesinde olduğunu falanda düşünmüyorum, kişisel tahminim portekiz liginin malum 3 takımında oynayıp 7 asiste sahip x bir oyuncu 15-17 aralığında rahat rahat okutulur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın