2016-17 Türkiye Kupası Son 16 Turu Maçı
20:30 Başakşehir Fatih Terim Stadı
2 - 1
  • 150
    ilk yarisini izledim sadece. cidden kötüydük. yani sneijder'in sakatlanmasi maçin kirilma aniydi. sneijder çikti, maç bitti. sneijder maça sakat çikmi$ zaten. üst adelesinde bant vardi. umarim sakatligi uzun sürmez ama görünen o ki, korkarim 3 hafta ile kalmayacak.

    maça etki eden bir diger isim ise maçin hakemi oldu. ofsayti gör(e)medi ve emre'ye ödül gibi bir sari kart gösterdi. ba$ak$ehir normal futbolunu oynadi. maç muhtemelen uzatmaya, hatta penaltilara giderdi diye dü$ünüyorum ve orada koparirdik muhtemelen. sagli sollu aktiklar. çok hizli hatta ligin en hizli kontraya çikan takimi ba$ak$ehir. biz ise orta sahada selçuk ve de jong sagolsun hiç bir varlik gösteremedik. burada selçuk'a ayri bir parantez açalim. allah a$kina selçuk oynadigi maçlari bir izlesin ve kendini bir muhasebeye çeksin. o formayi hak ediyor mu, hak etmiyor mu?

    $ansimiz yaver gitmedi açikçasi. poldi'nin maçin ba$inda topunun direkten dönmesi, sonra sneijder'in sakatligi, maçin hakeminin (art niyetli veya degil) kötü yönetimi kupadan elenmemize sebep oldu.

    kupa çok da önemli degil. yeter ki sneijder'de bir $ey olmasin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın