resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 10243
    kaptan olmasına zaten anlam veremiyorum.
    kusura bakmasın, öyle çok da büyük bir kariyeri yok. milli takımla kupa mı kaldırmış? şampiyonlar ligi şampiyonu mu olmuş? uefa avrupa ligi mi kazanmış?
    çok büyük bir kariyeri olmasa bile çok büyük bir kaptan olabilir bir futbolcu. olursa güzel bir ekstradır ama. örnek kişiliğiyle, takımı sahiplenişiyle, azimli oluşuyla, en azından ingilizceye de hakim oluşuyla iyi bir kaptan olabilir kişi.
    selçuk inan bunlardan hangisine sahip allah aşkına?

    galatasaray futbol takımında kaptan olabilecek iki futbolcu var bence. fernando muslera ve wesley sneijder.
    kalecilerin kaptan olmasını oyuna biraz uzak olmalarından dolayı pek desteklemesem de, fernando muslera öyle bir karakter ki... ancak bugün bana kaptanı sen seç deseler, sneijder'i kaptan yapardım. muslera da ikinci kaptan olurdu. sneijder ayrıldıktan sonra da, uzun yıllar kalede kalmasını ümit ettiğim nando kaptanlık yapardı.

    selçuk neden kaptan? takımı çok iyi mi ateşliyor? saha içi lider mi? ne yapıyor selçuk? sabri'nin kaptan olması da, selçuk'un kaptan olması da komik değil miydi sizce?
    selçuk geldiği ilk sezon muazzam bir oyun oynadı. sonra düşüşe geçti ve bitti. artık bitti selçuk. ilk sezonu bile kaptan olması için yeterli değildi ki? muazzam oynamakla, iyi oyuncu olmakla kaptan olmak bambaşka şeyler.

    kaptanlık mevzusu bir yana, selçuk neden takımda sürekli ilk 11 oynuyor?
    neden yerine adam almıyoruz veya kiralamıyoruz? neden eldeki adamları denemiyoruz? dene josue'yi 5 maç arka arkaya. dene birhan'ı 5 maç arka arkaya.
    arkadaşlar, selçuk hiç bir şey yapmıyor yahu. hani 2 maçta 1 frikikten atsa veya attırsa derim ki hani şunu yapıyor. yok, o da yok. skora katkı yapan ama akan oyunda gözükmeyen rolde değil. akan oyunda gözüküp skora katkıda ismi olmayan rolde değil. hangi rolde selçuk?

    al gülüm ver gülüm rolünde.
    ver gülüm tamam. veriyoruz eşek yüküyle para.
    al gülüm kısmı ne olacak? biz selçuk'tan ne alıyoruz?
    cevaplanması gereken soru bu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın