resim
Eric Maria Lambertus Gerets
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:70
Uyruk:Belçika
  • 556
    kesinlikle hatırlamak istemediğim, hafızamdan sildirmek mümkün olsa 1 dakika bile düşünmeyeceğim canaydın döneminin en güzel hatırasıdır.

    maalesef şampiyonluktan sonra adnan polat ve adnan sezgin'in pislikleri yüzünden kötü bir sezon geçirmiş ve yollarımız ayrılmıştı.

    şampiyonluğun gazıyla ve fenerbahçe'de zico'nun ne vereceği belli değilken arayı açma fırsatını kullanamadık. hatırlarsınız zico o dönem vasattı gerçekten ve fenerbahçe çok komik bir puanla şampiyon olmuştu. adnanlar sağ olsun ısrarla defansif orta saha ve kanat isteyen adama inamoto ile carrusca'yı getirmişti. adamcağız yine yılmayarak kanada arda'yı, orta sahaya da alt ligden gelen mehmet topal'ı monte etmişti. keza hücumdaki oyuncuların da doyuma ulaşması ve savunmadaki hatalar yüzünden 56 puan toplayabilmiştik ve sulu derbiyi de kaybettiğimiz için gerets ile yollar ayrılmıştı.

    gerçekten de gerets ile 2 sezondaki 4 fenerbahçe derbisini de kaybetmiştik. tabi o dönem genç olduğumuz için olayın arka planını göremeyip gerets gitsin demiştik ama şimdi ne kadar pişmanım anlatamam.

    zaten adam fransa'ya marsilya'ya gider gitmez şampiyon olmuştu ve deli futbol oynatmıştı. gerets'in istediği adamları ısrarla almayan adnan polat ve özellikle adnan sezgin ise sezon sonunda ne hikmetse birden para bulup lincoln, linderoth, nonda üçlüsünü getirmişti. allah var yine şampiyon olduk ama doğru düzgün verim alamadığımız bu şaşalı transferler yerine 1 sezon önce gerets'in istemiş olduğu oyuncuları alsaydık ne olurdu kimbilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın