resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 11913
    ben kendisinin evet demesini sorgulamam. ama neden evet dediğini sorarım. canımı sıkan nokta şu ki sözlükteki yazar kardeşlerimin çoğunluğu demokrasiye inanıyor. fakat sadece kendi görüşlerini söyleyenleri demokratik buluyorlar.

    arda turan başlığına şuan ofsayt entry girdiğimin farkındayım ama size ne ? sen git oyunu kullan. görüşünü insanlara aktar ki fikrin mantıklı gelirse bir kaç kişiyi daha kendi hür(!) düşüncene ortak et. kendisi spora siyaset karıştırmış evet yanlış ama o adama göre bu işin doğrusu o ve kendi ülkesine kendi doğrusunu söylüyor. kimseye hakaret etmeden kimseyi kırmadan. söylediği herşey size batar oldu size ne en sevdiği arkadaşı emre den acun dan ? sizin belki babanız fenerli kardeşiniz fenerli ama yok acunun kankaları şunlar bunlar. bazen saçmalıyorsunuz yemin ederim saçmalıyorsunuz. sabahın köründe başka derdiniz yok gibi, işiniz gücünüz yok gibi girip buraya kusuyorsunuz.

    madem bu adamın demeçlerine bu kadar karşısnız, sporla siyasetin ayrılması gerektiğini düşünüyorsunuz. o zaman bok mu var da burayı siyaset meydanına çeviriyorsunuz ?
    burası spor alanı, burası eğlence alanı. gidin vekil olun vekil danışmanı olun o zaman nerede konuşuyorsanız konuşun. ha yok beceremiyorsanız da bi zahmet susun da herkes bildiği işi yapsın, arda turan dahil.

    çok konuşarak yanlış yapıyo ama sizden de bi farkını göremiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın