resim
Eren Derdiyok
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:FC Schaffhausen
Yaş:36
Uyruk:İsviçre
  • 1028
    zamanında burak'ın lewandowski ile, sow ile karşılaştırılması ne kadar saçma ise, eren ile karşılaştırmakta bir o kadar saçma. ne eren ne de burak komple bir santrafor değil, ağırlıklı bir tarzı olan ve ona uygun oynanırsa faydalı olabilecek futbolcular.

    burak ara ara çok ekstra işler yapmasına rağmen, tarzı galatasaray'a uygun değildi. çünkü, ileride daha fazla top tutmamızı engelliyordu ve bu da çoğu maçta üstünlüğümüzü rakibe kabul ettirmede sıkıntı yaratıyordu. (burak olmamasına rağmen bu sıkıntı çözüldü mü tartışılır tabii ki)

    eren ise, oyun tarzı olarak bize uygun ama tam olarak kullanamıyoruz. en basitinden eren bence mehmet batdal'dan en az 2 gömlek üstün ve kaliteli ancak, abdullah avcı'nın batdal'dan aldığı verimin yarısını bile alabiliyor muyuz eren'den o da tartışılır.

    bu yüzden eren'i eleştirmeden önce bir biz eren tipi santrafora uygun mu oynayacağız yoksa podolski'ye uygun mu oynayacağız ona karar kılan bir teknik direktör gerekiyor. (riekerink, şuan podolski'den yana ve bence de haklı.)
App Store'dan indirin Google Play'den alın