resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 11904
    sıkıntı zaten kendisinin evet demesinde değil. tepeden gelen baskıcı bir talimatla kendisi gibilerin seri olarak evet propagandası yapmasında. herkes sebep sunmadan panikle oyunu açıklıyor. milletvekilleri bile kapalı oylamada oylarını göstere göstere atıyorlar. bunları acayip korku sardı çünkü saçmasapan bir fetö operasyonuyla tepetaklak gitmekten çok korkuyorlar.

    zaten türkiye'de son yıllarda yapılacak en saçma oylama olacak bu başkanlık referandumu. evet verecek olanların içinde başkanlığa niye ihtiyaç duyduğumuzu bilen yok. herkes sadece "güçlü bir türkiye için evet" gibi mottolar yayınlıyor. başkanlık nasıl güç verecek açıklayabilen yok. akp çoğunluğun koşulsuz desteği ile o kadar pişkinleşti ki artık kendi toplumuna bile adam akıllı bir gerekçe sunmuyor. "we have reis they don't" gibi bir durum oluştu yani.

    arda gibilerin sebepsiz açık oyları da bu saçmalığı katlayarak devam ettiriyor. oyunu açıklayanlardan birisi madde madde sebepler gösterse cidden saygı duyacağım ama bu açıklamalar genelde yalakalıkla ya da korkuyla yapılmış açıklamalar olduğu için saygı duymuyorum, asla da duymayacağım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın