• 64
    olmuş bitmiş oyundur. fm serileri içerisinde ki gelmiş geçmiş en akıcı oyun olmuştur. özellikle fm 2008-2009 serilerinde 1 maçtan 3 gün sonraki diğer maça geçmek için bile 10dakika beklenirken şimdi bu süre 10 saniyeye düşmüş. süper olmuş. ayrıca arkaplan göz yorucu filan değil, aksine çok sade ve insanı rahatlatıcı. menülerde biraz karışık olsada zaten hemen anlaşılabiliyor.

    arda turan'a özel bir parantez açmak gerekiyor. bu seride amc* olmuş ve süper olmuş. manchester united'a alıp berbatov'un arkasına koyduğum 3 maçta berbatov'a 5 gol attırıp kendisi 3 gol attı. müthiş bir potansiyeli var. ve özellikle o bizim alıştığımız forvetin ayağına, dikine pas atma olayını aşmış ve aynen oyuna yansıtılmış.

    galatasaray'la oynadığımda ise göze çarpan çok şey vardı. berkin, emre çolak ve serdar eylik potansiyeli yüksek oyuncularımız. ayrıca elano ve keita'nın ayağına top verildiğinde yardıra yardıra gidiyorlar.* milan baros'un bitiriciliği diğer serilere göre sadece 1 puan artarak hayal kırıklığı yaratmadı değil. fakat geçmiş serilere göre bariz bir yükselişi var. stephane porato oyunda galatasaray'ın kadrosuna kattığı bir oyuncu. yani oyunun başında galatasaray'da değil fakat boşta bir oyuncu olarak oyuna başlamasına rağmen hemen galatasaray'a transfer oluyor. *

    kısacası tek eksiği türkçe olmaması olmuş oyundur. gelmiş geçmiş en iyi fm oyunlarından birisi haline gelmiş ve büyük ihtimal efsane olacaktır. e bu kadar övdün orjinal alıcak mısın diyorsan cevabım; 5 tane alır mahalle de dağıtırım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın