resim
Serdar Aziz
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Stoper
Yaş:33
Boy:1.83
Uyruk:Türkiye
  • 1354
    kendisinin transferinin 2.25 milyon euroya mal olduğuna dünya üzerinde bir tek levent nazifoğlu inanır. o da transferi kendi yaptığını ayan beyan ortalıkta söylediği için kendini buna inandırır. baktı serdar aziz sakatlık falan yaşadı, performansı da çok iyi değil, 4.5 milyon euro üzerinden eleştirileceğini anlayınca zavallım oturmuş hesap kitap yapmış, kendini de inandırmış. bari siz inanmayın.

    furkan özçal, sercan yıldırım, bilal kısa'nın yıllık maliyetleri 4.5 milyon eurodan düşülüyor, nedense serdar aziz'in aldığı yıllık 2 milyon euro bu denklemin hiçbir yerine konulmuyor. kaldı ki sabri 1.8 milyon euro alıyorsa serdar aziz de 2 milyon alır gibi bir mantık da doğru değil, çünkü sabri yıllık 1.250.000 euro alıyor. ondan önceki sezon da 4.8 milyon tl alıyordu. bahsi geçen yıllık ücretleri sabri hiçbir zaman kazanmadı galatasaray'dan. pek çok kişi sabri'nin aldığı yıllık ücreti doğru bilmiyor, geçen sene de burada baya bir kişiye sabri senin dediğin kadar para kazanmıyor diye kap bildirimini gönderdiğimi hatırlıyorum.

    serdar aziz transferinin mimarı levent nazifoğlu bu hesabı yapıyor ama +3 oyuncu vermedik, -3 oyuncu verdik diyerek kasıtlı bir şekilde olayı da çarpıtıyor. bir kere verdiğin adam tarık çamdal, umut bulut, olcan adın gibi yıllık ücreti yüksek olan, kimsenin almaya yaklaşamadığı oyuncular değil. eğer bursaspor'a bu 3 oyuncudan birini kaptırabilseydi yaptığı hesap belki biraz mantıklı olurdu. gönderdiğimiz oyunculara tek tek bakın, bu oyuncuların bursaspor dışında talibi çıkar mı çıkmaz mı siz düşünün zaten. furkan özçal geldiğinden beri sürekli kiralandı ve kiralayan kulüpler yıllık ücretlerini karşıladı hep. e sercan yıldırım desen balıkesir'e bursa'ya kiralandı, yine tüm ücretlerini kiralayan kulüpler ödedi. bilal kısa da kötü sezon geçirmemişti ve yıllık ücreti o kadar da yüksek değildi(2.4m tl), orta sıra takımların bonservis bedeli ödemeden havada kapacağı bir oyuncu. yok +3 oyuncu değilmiş, -3 oyuncuymuş, hadi lan oradan. umut bulut'u da verebilseydin o zaman bursaspor'a, -4 oyuncu olsaydı? başlarında da umut'u çok seven hamza hamzaoğlu vardı. niye veremedin umut'u? niye umut'u kayseri'ye gönderirken yıllık ücretinin bir kısmını biz ödedik?

    siz şimdi onu bunu geçin, kimi kandırıyorsunuz, karşınızda çocuk mu var onu söyleyin? levent nazifoğlu'nu dışarıda bir yerde görsem kesin bunları yüzüne de anlatırım da eminim evde boş vakitlerinde serdar aziz transferini aklamak için bunların da bakkal hesabını yapıyordur o.
App Store'dan indirin Google Play'den alın