resim
Serdar Aziz
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Stoper
Yaş:33
Boy:1.83
Uyruk:Türkiye
  • 1350
    bugune kadar ben dahil hep yuksek bonservisini dilimize doladik oysa ki takas meselesi olayin rengini degistirdi. kendisi bize gelirken, bizim gonderdigimiz bilal kisa, furkan ozcal ve sercan yildirim bizim icin sadece zarardi. belki biraz bilal kisa ama o da asla galatasaray ayarinda bir futbolcu degildi. serdar aziz ise saglam oldugu takdirde kesinlikle stoperde catir catir oynar. nihayetinde serdar'a 2,25m bonservis verdik ki bilal kisa'ya senelik 1m, sercan yildirim'a 700bin, furkan ozcal'a 650bin euro veriyorduk. yani serdar aziz bize bedava geldi desek yeri var. kendisine odedigimiz sadece senelik 2m. aslinda bu da fazla ama iste takim ici dengeler muhabbeti yuzunden sabri'nin 1,8m aldigi yerde serdar aziz'e 2m vermek cok da kotu degil.

    yani demem o ki serdar aziz transferi sakatligi olmasa ekonomik yonden de, kadro siskinliginin halledilmesi yonunden de oldukca basarili bir transfer olarak gozukuyor.

    ps: iyice muhasebeci taraftar modeline dondum yalniz :/

    konuyu yanlis anlamisim editi: serdar aziz'in transferinde takasa verilen fubolcular 4,5m euro'nun ustune verilmis. oha! o halde butun sistem cokuyor. serdar aziz baya maliyetli bir transfer dusunceme geri donuyorum :) kendisine verilen senelik ucret elden cikardigimiz 3 ise yaramaz futbolcunun senelik ucret toplamina esit ama ne olursa olsun 3 futbolcu + 4,5m euro buyuk para. konuyu yanlis anlayip aktardigim icin ozur diliyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın