resim
Cihat Arslan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Şanlıurfaspor
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 140
    6 ayligina gelecekse eyvallah dedigim teknik direktor.

    2014-2015 sezonunda balikesirspor'un basina gecmis 6 macta 2 galibiyet 1 beraberlik ve 3 maglubiyet almistir. maglubiyetlerden bir tanesi deplasman fener'e karsi bir digeri ise evinde 90.dakikada gelen golle basaksehir'e karsidir.

    2015-2016 sezonunda akhisar ile anlasmis, 34 macta 46 puan toplamistir. biz ise 51 puan toplamisiz. ilk 14 hafta 28 puan toplayarak sezona iyi bir baslangic yapmis, fenerbahce ile deplasmanda 2-0 geriden beraberligi yakalamis, beraberligi yakaladiktan sonra galibiyet icin 2 forvet daha oyuna almisti.

    2016-2017 sezonunda ise yonetimle anlasamayip yollarini ayirmistir. ben feto olaylari ile ilgili yollandi diye hatirliyorum.

    uzun lafin kisasi, cihat arslan hucum futbolu oynatmayi seven, gerekirse forveti 3lemekten 4lemekten korkmayan(hos bizim sadece 1 forvetimiz var) bir teknik direktor. gelsin ister miyim? jor kalacagina 6 ayligina anlasilabilir. sene sonu adam akilli yabanci hoca getirirler. beyler jor ile devam edilmesinin sebebi bunlarin yabanci teknik direktor bulamayisi yuzunden. ee abdullah avci gibi vasatin cok az ustu turk teknik adamlari da ikna edemiyorlar. o zaman 2.hamza vakasinin benzerine hazirlanmaliyiz sampiyonluk icin.

    dua edelim bu da hamza gibi evlatci cikmasin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın