• 9
    dünya kupası'nda iyice göz önünde bulunmaya başlayan fransa milli takımı yıldızlarının eşleri, ülkelerinde adeta birer moda ikonu haline geldiler.

    rafael varane'in kız arkadaşı, aynı zamanda fotoğraf çekimi için aranan bir yüz. camille tygat, partneri için sık sık madrid-paris arası uçuş yapan düzenli bir yolcu aynı zamanda.

    http://gss.gs/wwh.jpg

    yohan cabaye'ın kız arkadaşı fiona cabaye, ülkesinde victoria-david beckham çiftine rakip olarak çıkardıkları bir ikili. fiona özellikle kameralar önünde çok rahat bir isim. dünya kupasında ekvator ile oynanan maçta, fransa milli takımı oyuncularından loic remy'nin kız arkadaşı ile özçekim yaparken görüntülenmişti.

    http://gss.gs/7PD.jpg

    ( soldan sağa fiona (cabaye)-fanny (remy)- mazda (sakho)- ludivine (sagna)- sandra (evra) )

    fakat bu turnuvada gözler bilhassa mamadou sakho'nun kız arkadaşı mazda magui'de olmuştu. özellikle amerikan oyuncu kim kardashian'a benzerliği ile dikkat çeken bu hanımefendi, sık sık televizyona çıkan meşhur birisi aynı zamanda. 2012'de dünya evine giren çiftin, 2013 yılında doğan bir de kız çocukları bulunuyor.

    http://gss.gs/TUT.jpg

    rio mavuba'nın eşi elodie mavuba da çocukları ile birlikte tribünde yer alanlardan sadece birisiydi.

    http://gss.gs/HxG.jpg

    geçtiğimiz haftalarda everton'a transfer olan morgan schneiderlin'in partneri marie cecille ise, yine ingiltere'de konuşulan isimlerden biri.

    http://gss.gs/pI1.jpg

    fransa milli takımının forveti olivier giroud'un, eşi jennifer giroud ile arası geçtiğimiz yıllarda bir hayli bozuktu. sebebi ise giroud'un otel odasında bir hayat kadını ile basılmasıydı. ancak çift, copacabana plajlarında elele görüntülenince bu problemin de ikili arasında çözüldüğüne dair yorumlanmıştı. ekim 2011'de evlenen giroud ailesinin, 2013 yılında doğan bir kızı olduğunu da hatırlatmakta fayda var.

    http://gss.gs/QDt.jpg

    sandra evra da yıllarca manchester'da ikamet etmiş, şimdilerde torino'da bulunan ve eşi ve çocukları ile mutlu bir aile tablosu çizen bir eş konumunda.

    http://gss.gs/koT.jpg

    ludivine sagna da dünya kupası'na bilet alan eşlerden birisiydi. bacary sagna'nın eşi, futbolla pek arasının olmadığı bir isim olacak ki, maç esnasında sürekli telefonu ile meşgul olmuş, kameralar karşısında futbola olan ilgisizliğini açıkça belli etmişti. çift, güney afrika'da 2010 yılında düzenlenen bir başka dünya kupası'ndan yalnızca bir hafta sonra evlenmiş, ludivine ise bu kararın fransa milli takımı'nı olumsuz etkilememe adına aldıklarını açıklamışlardı. fakat daha grup aşamasında bu turnuvadan elenen fransa'nın akıbeti, nikah masasına oturacak bu çift için belki de daha hayırlı oldu diyebiliriz. yine bu dünya kupası sonrasına ertelenen başka bir evlilik ise yolanthe-wesley sneijder çifti arasında olmuştu.

    http://gss.gs/0cE.jpg
App Store'dan indirin Google Play'den alın