resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 10057
    ben bu adamdaki kadar yetenek kaybını hiç bir futbolcuda görmedim. ilk geldiği sene kendisine hasta etti bizleri. ikinci senesinde hafif sallandı ama kapanışı sivas maçıyla yine o yaptı. ama yine etkisi vardı sezona. demirkol gibiler ligin kaderini bu transfer değiştirdi diyorlardı bizlerde katılıyorduk. adına özel çıkartılan atkılarını aldık, selçuk geliyor gol de geliyor dedik. ulan sana destek hep fulldü.

    sonra biz değişmedik ama sahada olan selçuk değişti. gözü kapalı atar dediğimiz pasları atamaz oldu, tek işlevi sırtını dayayıp faul almak, 20 haftada bir asist yapmak, o alıştığımız frikikleri çok nadir atmak oldu. bu arada çok nadir özellikler kazandı sadece galatasaray'da kazanabileceği. abilik,yeniçerilik ne diye adlandırırsanız. yedek kalması yasak oldu, olur da yedek kalır veya oyundan çıkarsa tüm hafta kendisi konuşur oldu. hayır bu adam arda gibi de değil ki her an bir yere röportaj versin nasıl sağladı bu basın gücünü onu da kestiremiyorum.

    paşam ben bu takımdan burak yılmaz'ın gidişine aşırı üzülmüş adamım, normal şartlar altında senin gitmen yaşattıklarını düşünüce daha fazla koyar bana ama şu halinle senin ne olduğunu anlamlandıramıyorum.

    neredesin ?

    https://www.youtube.com/watch?v=nC3zbQfI2uQ

    https://www.youtube.com/watch?v=bLk3CmTMIPk
App Store'dan indirin Google Play'den alın