resim
Martin Linnes
Takım:Molde
Mevki:Sağ Bek
Yaş:32
Boy:1.77
Uyruk:Norveç
  • 948
    aslanım benim! sahada bana en çok güven veren iki üç isimden biri. her fırsat tanındığında gayet de eli ayağı düzgün performans gösteriyor, kaldı ki son haftalarda takımın en iyilerinden. gel de bu adamı sene başından beri oynatmayan şans tanımayan riekerink'e kızma. nasıl kızmayacaksın abi, devrim yapacak, gençleri takıma adapte edecek, sistem kuracak denilerek getirilen adam aslan linnes yerine sabri'yi oynatıyor. taş gibi adam lan, başka alsak bundan daha iyi olma ihtimali yok. ve avrupa piyasasını az biraz biliyor, oyuncudan da anlıyorsam linnes ayarında bir bek oyuncusunu bizim türkiye'ye getirmemiz mümkün değil ekonomik olarak. ismen büyük isimleri kastetmiyorum kaliteden bahsediyorum burada. böyle potansiyelli, ciğersiz, disiplinli, takım oyununa yatkın ve keskin orta açabilen bir futbolcu var elimizde ve birilerinin keyfi olsun diye yedek bırakıldı bunca zaman. göreceksiniz bu denli formda olan bu çocuk ilk lig maçında yine kesik yiyecek. adalet? öyle bir şey yok.

    17 ocak 2017 elazığspor galatasaray maçında da döktürmüştür. kendisine yapılan haksızlıklar yasin'e yapılsa herhalde maçın orta yerinde belinden bir tabanca çıkartıp yedek kulübesini tarumar ederdi, jor'un kafasına sıkardı. bulmuşlar böyle efendi garip çocuğu evire çevire kullanıyorlar. gıkı çıkmıyor garibin.

    bir taraftar olarak linnes'e yapılan haksızlığa göz yumamam, bir birey olarak bir taraftar olarak isyanım var! madem bir devrim istiyoruz, madem sabriler semihler bitsin diyoruz o zaman tutarlı olup bu çocuğa ve diğer tüm gençlere destek olalım.

    sabri yeri gelir ofsayttan tonla gol yedirir, kulübeden ses çıkmaz ertesi hafta yine oynar.

    sabri'nin kanadı otoban olur kimse gık etmez, ertesi hafta yine sabri oynar.

    sabri kırk yılın başı güzel top oynar hemen ödüllendirilir. ee linnes?

    linnes 35 dakika kötü oynadı diye jor tarafından bi saha kenarında dövülmediği kaldı. belki o gün hoşumuza gitti disiplin sağlanıyor falan diye ama biz zannetmiştik ki disiplin herkese sağlanacak. eee sabri paşam kötü oynadığında da yapışsana yakasına, bağırıp çağırsana 30 bin kişinin önünde. neden yapmıyorsun? bu genç çocuğun suçu ne? efendi olmak mı, iyi niyetli olmak, iyi insan olmak mı? bu kadar haksızlık olur mu ya bir insana karşı. daha sezonun ilk maçında görece takımın genç oyuncularından birini yaka paça çekiştirip bağırıyorsun! ama aynı hataları başkaları yapınca ''ben görmedim, duymadım'' oluyor. vay be...

    linnes oynadığı hiçbir maçta sabri'den kötü oynamadı. evet, yaka paçaya alındığı maçta bile. gelin görün ki toplasan 5 maç şans tanınmadı ligte. ne güzel adalet be.

    martin linnes'in arkasında durmak, bu saatten sonra benim için insanlık borcudur. haksızlığa boyun eğemem.
App Store'dan indirin Google Play'den alın