resim
Serdar Aziz
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Stoper
Yaş:33
Boy:1.83
Uyruk:Türkiye
  • 1346
    yav ben bu herife üzülüyorum aslında. fahiş paralarla transfer ettik kendisini, ki daha aldığımız gün dahi geçmişteki sakatlıkları ve her ne kadar sert bir oyuncu olsa da sakatlanmaya yatkın olduğu biliniyordu ama böyle sempatik açıklamalar falan yaptı, hayalimdeki kulübe geldim, galatasaraylıyım vs. tadında mutluydu vs. şimdi çok uzun bir süre forma giyemeyecek ve ne bizim beklentilerimizi karşılayabilecek, ne de kendisine ödenen paraların karşılığını alabileceğiz...

    acayip oyunculara pek hak etmedikleri paralar döküyor, zan altında bırakıyoruz. bursa'nın kaptanı iken orada borusunu öttüren kendince raconu olan bir adamdı, şimdi tüm bu beklentilerin ve galatasaray formasının ağırlığının altında kalacak diye düşünüyorum.

    elbette kendisi için iyileşmesini ve iyi top oynamasını, kariyerini tekrardan yükseltmesini isterim, sonuçta iyi niyetine inanıyorum ama e be kardeşim, biz de galatasaray'ız, taraftarız, hayır ve güzel temenni derneği değiliz ki! bize şu anasını sattığımın liginde rakibi canlı canlı yiyecek, yiyip de doymayacak yamyam gibi, terminatör gibi adam lazım, biz en büyük mağduruz anasını satayım, bir de böyle adamlara üzülmek durumunda kalıyoruz.

    şimdi çıkıp da serdar aziz'e mesela "siktirsin gitsin" denir mi, denmez. "iyi olmuş, oh olsun" denir mi, o da denmez. lüzumsuz trajedi ve duygusallık yaşatıyor bize bu yönetim. gidin beton gibi herif alın lan bıktım anasını satayım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın