resim
Serdar Aziz
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Stoper
Yaş:33
Boy:1.83
Uyruk:Türkiye
  • 1340
    bu adama bu sezon oynadığı maçlar için kötü futbolcu damgası vurmaya çalışmak, takımdaki vurdumduymaz toptan korkan futbolcuların yanında bu adama hakarettir.

    oynadığı her maç formanın hakkını vererek mücadele etti ve onun oynadığı maçlarda çok daha rahat ve güzel savunma yaptık. adama ilk kez formayı kadıköy deplasmanında verenler sorumludur yaptığı bireysel hatadan. onun dışında da takımdaki tüm stoperlerden daha fazla katkı vermiştir.

    tolga ciğerci ve serdar aziz'in bir arada oynadığı bir takım her açıdan rakibini sindirecek bir takımdır. basan, ısıran, futbolun temel doğrularını çok iyi yapan, galatasaray ruhunu sahaya yansıtan isimler bunlar. halen daha maaş ve bonservis üzerinden adama laf çarpılıyor. ne yapacaktı adam, ''yav ben belki ileride sakatlanırım en iyisi siz beni almayın'' mı diyecekti?

    sakatlığı daha önceki sakatlıklarıyla alakalı olmayıp buzlu bir zeminde yere düşüp dizinin darbe alması sonucu oluşmuştur. bakın anlamıyor bazı insanlar o yüzden tekrar söylüyorum. buzlu bak buzluuu bir zeminde, buzlu bir zeminde, yere düşüp yere düşüp darbe almasıyla, buzlu bir zeminde yere düşüp darbe almasıyla sakatlanmıştır.

    bilal bile anladı yahu!
App Store'dan indirin Google Play'den alın