resim
Garry Mendes Rodrigues
Takım:Ankaragücü
Mevki:Sol Kanat
Yaş:33
Boy:1.73
Uyruk:Yeşil Burun Adaları
  • 186
    gayet makul şartlara alındığını düşündüğüm yeni galatasaraylı futbolcu. paok'tan futbolcu mu alınırmış, kariyerinde para etmemiş adama bu paralar verilir miymiş, maaşını niye katlıyormuşuz vs. tamamen içi boş, futbol piyasasının realitelerinden uzak, sırf yönetime duyulan öfkeden dolayı kulp bulunmak için söylenen eleştiriler.

    bu çocuk paok'ta gösterdiği performansın benzerini galatasaray'da gösterirse, alındığından daha da fazla paraya satılma fazlasıyla yüksek. tamam yaşı çok genç değil ve bonservisi katlanmayacak, ancak artık futbolcu alırken verilen bonservisleri tamamen çöpe gidiyormuş gibi değil de birer yatırım gibi görmeyi becermek gerek. futbol dünyasında 30'una doğru olgunlaşan, değere binen bir ton futbolcu var. rodrigues de bunlardan biri olabilir. isminin benzediği jose rodriguez'i bile futbolun f'sini oynamadığı halde bedavaya alıp 2 milyon euro'ya okuttuk. ama o gençti, real madrid çıkışlıydı demeyin adamın elle tutuluyor 90 dakikalık bir tane maçı yok daha kariyerinde. rodrigues geç de olsa parlamaya başlamış, avrupa kupalarında önemli takımlara karşı üst düzey performans sergilemiş bir oyuncu.

    scout ekibi takip etmiş, teknik ekibe sunmuş, oradan da onay gelince alınmıştır. tutar tutmaz orasını göreceğiz fakat doğru metodolojiyle alınmıştır oyuncu. performansı vasat kalır seneye 2-3 milyon euro arasına satarsın. üzerine koyar 5-6 milyon'lara satabilirsin. bu tarz transferleri az yaptığımız için çok histerili yaklaşıyoruz fakat bu paralar her türlü geri dönüyor, merak etmeyin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın