• 45
    fm oynamam hiç oynamadım. ben sadece çok maç izlerim. bu sene dikkatimi çeken bir iki genç çocuktan bahsedeceğim.

    1) cengiz ünder

    19 yaşındadır. çok yetenekli, çok iyi bir oyuncu bence. olgun bir görüntüsü var. pasları oyun görüşü gayet iyi. bence kaçırmamalıyız. sebebi maliyeti. alsak yıllık 500 bin euro gibi bir para versek çok çok işimizi görebilecek bir oyuncu. tutmazsa gönderebiliriz. ama bence bizde seviye atlayabilir şans vermeliyiz. direk 11 bile oynayabilir. zaten bu çocuğu hepiniz izliyorsunuz ben keşfetmedim. üstüne koya koya gider umarım.

    2) yusuf yazıcı

    bu çocuk hakikaten iyi futbolcu. zaten iyi futbolcu kendini belli eder. sorumluluktan kaçmayan dan dan dan top oynayan bir çocuk. trabzon bu çocuğu hiç etmez umarım. 19 yaşındadır. hani bu çocuğu alsak göbeğe tolga' nın yanına koysak ağzımı açmam. trabzon' da çok parlamadan bir futbolcu + 1-2 milyon euro' ya alsak işimizi görür. bizim şuan yedek kulübemizde bu kadar iyi bir göbek yok. kendisi ofansif karakteri ağır basan bir göbek oyuncusudur. solaktır. fiziği gayet iyidir. kimseye çaktırmadan almamız lazım bence. büyük futbocu potansiyel var.

    3) abdülkadir ömür

    trabzonspor' un bir başka genç yeteneği. arkadaşları ona messi diyor. boyu posu aynı messi. fiziği çok zayıf. ofansif orta saha oyuncusu. trabzon' da şans buluyor. dar alanda önemli işler yapıyor. bir maçta çok çok çok iyi oynamıştı türkiye kupası maçıydı. bu tarz fizikli, kısa oyuncular genelde kayboluyor türkiye' de. kendisi ya emre mor olacak, ya emre çolak olacak ya da recep niyaz olacak. bundan sonrası için şans diliyorum kendisine. bu çocuğu da 1 milyon euro' ya veriyorlarsa alabiliriz ya tutarsa transferidir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın