• 4823
    ne yaptığı anlaşılmayan bir yönetim, dursun özbek'e çıt çıkaramayan üyeler, borç yapılandırması için hayati değerde olan riva ve florya'yı kaybederek kulübün geleceğinin heba edilmesi, hemen her branşta küçülme yolunda olma, transferde dönen komisyonlar, kimin hangi yetkinlikle ne iş yaptığının bilinmemesi, kulüp üzerinden birilerinin isim yapma arayışları ve kim bilir bilmediğimiz daha nice dolaplar...yönetim kurulunda, delegeleri arasında; kulübün geleceğinden endişe duyan, bu gidişin sonunda geçmiş başarıların tekrarlanmama olasılığına üzülen sıradan bir taraftarın samimiyetine, galatasaray sevgisine sahip bir kişi bile var mı bilmiyorum. ateş - güneş hadisesinin bir benzeriyle bunlar ve türevlerini bu kulüpten temizlemeden hiçbir şey değişmeyecek gibi görünüyor.

    yasin öztekin, ergin ataman veya bir başkası olmamalı şu andaki gündem maddemiz. hamit altıntop'a ödenen 800.000 euro olmamalı. önce milyar doların telaffuz edildiği, sonrasında 860 milyon doların konuşulduğu, oylama sonrası en az 500 milyon dolar getiri olacak denen arazilerden 4 liraya doğru ilerleyen dolarla birlikte 120 -130 milyon dolarlık sus payı alacağız. yüzlerce milyon dolarlık bir kayıp ortadayken hala selçuk, sneijder, hamit, o, bu ne kadar alıyor diye yanlış noktaya takılıyoruz; millet birbirini yiyor. tamam futbolcu maaşları da önemli bir husus; ancak kendi içimizde bile sorun önceliklendirmesi yapamıyoruz.

    günlük başarılara takılıp kalmamalıyız. yönetimin istifasını isteme sebeplerimiz ortadayken birkaç galibiyet sonra ses kesmemeliyiz. gözlerimizin önünde kulübün geleceği çalınıyor. en azından camiaya gönül veren taraftarlar doğru noktaya odaklanabilmeli. neyi ,neden istediğimizi net şekilde ortaya koyup arkasında durabilmeliyiz. 25 milyonluk bir camia (yazıyla yirmi beş milyon) da baskı var diyip kabuğuna çekilecekse kapatalım kepenkleri.
App Store'dan indirin Google Play'den alın