• 3060
    2016-2017 euroleague sezonunda daha önünde 15 maç olan takımdır. 8. kızılyıldız ile de aramızda 3 galibiyet fark var. kolay demiyorum ama toparlandıktan sonra hala gruptan çıkma şansımız var.

    takımın şu durumda havlu atma lüksü yok. hala şans var. pek mümkün gözükmüyor ama 1 tane düzgün takviye yapabilsek ve gerek ergin ataman gerek oyuncular gerekli azme ulaşırsa hala top8 şansı var. daha 15 maç var 15. euroleague'in seviyesi her geçen yıl oyuncu kalitesi olarak nba yüzünden düşmeye devam ediyor. cska'nın fener'in bile kadrosunda ciddi defolar var. kendi evimizde formda ve 3. olympiakos'u çok da zorlanmadan yenebiliyoruz. bizim seviyemiz şu an çok düşük ama rakiplerin seviyesi de ulaşılamayacak durumda değil.

    tekrar ediyorum, 15 maç var 3 galibiyet fark var. yapılamayacak işler değil. rakiplerin seviyesi ahım şahım değil. iyi oynamayıp günlük form ve şansla deplasman galibiyeti alıp üzerine kendi evimizde de galibiyet alsak direkt takımın çehresi bile değişebilir. olmayacak şeyler değil bunlar. iş tamamen bitmiş modundan çıkmamız lazım. hem çıkmayıp napacağız?
App Store'dan indirin Google Play'den alın