• 267
    hamit altıntop'un iyi performans göstermesi umuduyla "zaten parasını ödeme taahhüdü de verilmiş" diyerek sözleşme yenileme hakkı olan yönetimdir. ama "iyi çıkarsa benimdir, kötüyse zaten öncekinin hatasıydı" kaçışını engellememiz gerekiyor bu yöneticilerin. bunun için sözleşme feshindeki tüm bağlayıcı unsurlar son imza sahibine aittir.

    siz şimdiye kadar bir tane yönetimin çıkıp "allah bu yeni stadı yapımında emeği geçen tüm yöneticilerden razı olsun, getirisiyle elimiz güçlendi" dediğini duydunuz mu? peki, bunu duyacağınız bir yönetim gelecek mi sizce?

    bu adamların hepsi kulüpten ve isminden yararlanıyorlar. eğer siz taraftar olarak "suç önceki yönetimindi," "suç futbolcunun değil sözleşmeyi yapan yönetimindi" derseniz bu tarz daha çok sözleşme ve basın önünde taraftara rızık nasihatinde bulunan çok futbolcu görürüz.

    bu yüzden imza kime aitse tüm vebal de ona ait olmalıdır.

    siz anlayış gösterirsiniz ayrı konu. ama işler ters gittiğinde cezasını kesmezseniz tepemize daha çok binerler ki biniyorlar. uzatmak istemiyorum ama siz orada zaten ödenmiş diyerek 1 milyon avro'nun * hesabını yaparken, tribünde, tv başında sinir krizi geçiren takımından soğuyan binlerce taraftar yaratmanın bedelini de düşünmelisiniz. armanın basın toplantılarında bu futbolcuların söyledikleriyle düşen değerini düşünmelisiniz.

    bu kulübü yönetmeye talip olanların attıkları imzanın tüm sorumluluğunu taşıdıklarının bilincine varmaları ve ağırlığını hissetmeleri sağlanmalıdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın