• 265
    benim gözümde bir yönetim sözleşmeye imza attı mı tüm sorumlulukları üzerine alır. eğer dursun özbek yönetimi hamit altıntop'un sözleşmesi bittiğinde, "yolları ayıralım. ben önceki yönetimin yediği haltın altına imza atıp hatasını devam ettiremem" deseydi üzerinden tüm sorumluluğu atardı. "zaten bir kısmını ödemişim maaşının, geriye kalanıyla ben bundan sadece maç başı parasıyla yararlanırım" yoluna gidersen, işler ters gittiğinde hesabını verirsin.

    dursun yönetiminin hamit'le yeniden anlaşma şekli yanlıştır da demiyorum. dediğim sözleşmesini uzatma imzasını atıyorsa tüm vebali de üzerine aldığı. sen öncesine gidip sözleşmeyi ünal aysal yaptı dersen. biri de çıkıp aysal zamanında yabancı-yerli oyuncu sayısı olayı vardı der. öteki çıkar başka bir argüman sunar. bulanır gider konu.

    bu konularda net olmak gerekir. geçen sezon sonunda millet kafayı yedi sözleşmeyi yenilemeyin diye. yönetim gitti, yeniledi. böyle avantajlı anlaşma kaçar mıydı dersen, oynadığı oynamadığı maçları hatırlatır, şimdi bunun para karşılığı kulübe verdiği zararın hesabını yap derim.

    not: isteyen istediğini düşünsün. meraklısı istediği başlıkta yazdıklarımı okusun. son bi rica; kahve ağzını, ergen ağzını taşımayın şu sözlüğe.
App Store'dan indirin Google Play'den alın