• 258
    hamit'in sozlesme feshinden sonra bu basliga gelip sacma sapan elestiriler yapip unal aysal'i savunanlar neyin kafasini yasiyor anlamis degilim. adamlar unal aysal'in yaptigi sozlesmeyi feshetti aslinda. unal aysal'a agzindan salyalar sacarak saldiranlar bu gercekleri gorebiliyor. at gozluklerinizi cikarirsaniz bu hamit olayinin bile unal aysal'a dayandigini anlarsiniz.

    bu adamin sozlesmesi gecen yaz bitti. ne kadar alacagi vardi ? 1.3 milyon euro. su anda ne kadara feshedildi 825 bin euro. yarim sezonda aldigi bonuslar, primler, kur farki falan dersek degisen bir sey olmadi yani. ben dursun yonetimini savunmuyorum ama hamit olayinda hatalari yoktur. hamit'i alip bu kadar uzun sureli, yuksek ucretli sozlesme yapanlar hesap versin. * *

    edit: hamit'in sevabina takimdan ayrilacagini zannedenler var. adam zaten yarim sezon bedavaya kulupte kalmis gibi oldu. birakir mi rizkini ? eski alacaklarini almis oldu. elestiri yapacaksaniz duzgun yapin, kimse hamit'e cani sikilip ederinden fazla para verip kulupten yollamaz. keske kuluple iletisime gecseydiniz, hamit'i daha dusuk ucrete kulupten gitmeye ikna edip, farki cebinize atsaydiniz. bu tarz hayallerde yasamaya devam edin.

    edit2: olusu bile melo'nun yoklugunda sampiyonluga katkida bulundu denmis. ne olusu ? hamit'in 5 yilda en iyi oynadigi futbol oydu zaten. onun disinda galatasaray kariyeri fiyaskoydu. biraksak fener'e kitleyeceklerdi en basinda. bir de bonservis odedik bu cope.
App Store'dan indirin Google Play'den alın