• 2837
    çoğu eleştiriyi normal karşılıyorum. hatta ben sezon daha başlamadan eleştirmeye başladım. çünkü takım buram buram kalitesizlik kokuyordu. bu takımı gregg popovich'e versen pek bir şey değişmez tahminimce*. savunma yapmayı bilmeyen, ayağı yavaş, doğru düzgün guardı bile olmayan rezil bir takım kurdu ataman. bu konuda ilk günden beri eleştiriyorum ve maalesef bu sezon böyle geldi ve geçiyor. hoş bu darius adams ve andrew goudelock konularında da çok şansızdı orası ayrı.

    sözlükte genelde kendisine isyan var. bazı entrylerde oynattığı oyunu eleştiriler de var ama maalesef çoğu boş ve temelsiz eleştiriler. çoğu yazarın basketboldan baya uzak olduğunu yazdıklarından çok net anlaşılıyor. kaldı ki sorun bu da değil. herkes gördüğünü, düşündüğünü istediği şekilde dile getirebilir, getirsin de. hatta oynattığı oyundan, yeterliliğinden memnun olmayabilirsin. ama son 1-2 gündür okuyorum. yine kendini basketboldan çok anladığını düşünenler tarafından euroleague için yetersiz demeye başlamışlar. ulan adam burada 2 defa final four oynadı. sen neyin yetersizliğinden bahsediyorsun. komik komik şeyler yazmayın, cidden dışarıdan utanç verici gözüküyor.

    bakın hatta bir örnekle tekrar edeyim. mesela ben xavi pascual'in oynattığı oyunu hiç ama hiç beğenmem. takımımın başında asla görmek istemem. aynı şekilde bazı taraftarların ergin ataman'ı beğenmediği, takımın başında görmek istemediği gibi. ama gidip "pascual euroleague için yetersiz yea" gibi içi boşluk ve saçmalık dolu yorumlar yapmam. size önerim sizin de yapmamanız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın