• 2823
    fitipaldo denen ne idüğü belirsiz bir adamı italya'dan, adı sanı duyulmamıș bir takımdan aldın, hem boyu kısa, yani bu dezavantajı hızı veya crossover'la avantaja çeviremiyor hem de uruguaylı basketbolcu mu olur lan? esteban batista'dan başka bilen yoktur heralde.

    bunun dışında sezon başında istediğin bütçe verildi, yönetime teşekkür edip, yönetimin takıma destek çıktığını da söyledin hoca, taraftar zaten elinden geleni yaptı. ulan ben de kaç kere kalkıp maça geldim farklı şehirden, mağlubiyet gördüm boyuna.

    son açıklamalarının saçmalığı da son nokta artık. daçka'dan düşük olan bütçen, yaklaşık 2 ay önce aynı takımı aynı salonda yendi. o zaman her şey güzeldi ama? obradovic ile yaptığın kıyas galatasaray baş antrenörüne yakışmıyor. o niye çıkıp böyle şeyler söylemiyor acaba. hocam gel gelelim 'seninle baş etmek için getirilen' antrenörün 8 euroleague şampiyonluğu ve 15 finali var, önce bunları yakalayıp sonra bu dediklerini söylemen gerekiyor. bahane değil çözüm arasan abdi ipekçi'de bizi 15'e bağlayan takım olmazdı.
    eurocup için mükemmel ama euroleague için yetersiz bir koç. euroleague bize değil ama hocaya büyük geliyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın