• 4815
    maalesef basta takimimdan sonra da turkiye ligi'nden umudumu kestim. aslinda unal aysal sonrasi kesmistim. bir seyler icin ugrasan, tam genclesme, buyume başarılar derken gonderip dursunu getirdiklerinde kesmistim umudumu.

    grosskreutz transferi, taraftarla ayni yerde iseme, yapilan onca sali gunu transferi, arazilerin satilmasi derken ben zaten kesmistim umidimi. kimse galatasaray in oldugu yerde umit bitmez demesin bende bitti. kimse gereksiz artistlige girmesin. ne geliyoe elinden. baskanin liseli olmak zorunda. sen secemiyorsun, elinden hic bir sey gelmiyor. kendimi bildim bileli 5 lirami dahi gs store da harcadim ancak care yok. oturup aglasam cozum degil.

    bazen sevgilinizin sizden ayrilmak istediginde anlam bulmaya calismayip gule gule demeniz gerektini bilmeniz gerekiyor. donup bakiyorum galatasarayima, birilerinin oyuncagi olmus, sesi cikmayan, ayaklar altina alinmis, ne asaleti ne gururu kalmis, komisyon donmeden transfer yapmaz olmus, basa gelenler kendi cikarlari icin yonetir olmus, dunyanin en buyugu iken ego savaslari icin rezil rusva olmus bir takim haline gelmis.

    biri cikip " ben her seyi aciklayacagim" deyip hic bir sey aciklamaz sonra kalkip " donersem baskan olarak donerim " diyecek kadar da egolu olmus digeri telefonumu acmiyor diye gondermis, biri sabrinin sozlesmesini zamlatirken, koskoca basketbol kocunun sozlesmesini para yok diye kismis ve daha niceleri.

    benim umudum unal aysalla yesermisti keza hala onun doneminin meyvelerinden bal yapmaya calisiyoruz ancak kimse sen ben gibi dusunmezken galatasaray i ben daha fazla dusunup kendime zarar vermek istemiyorum artik.

    okulumda zil aralarinda galatasaray melodisi calarken besteyi bagira bagira soylemeyi, fenerbahçeli ya da takim tutmayan cocuklari galatasarayli yapmaya calisirken birileri benim yaptigim tum binayi yikmaya calismasi beni uzuyor.

    kusura bakmayin. 27 yillik galatasarayliyim. cok acik soyluyorum bosuna debelenmeyelim. galatasaray bitmis. bunu birilerinin soylemesi gerekiyor ki beni burada hain olarak sifatlandirabilirsiniz ancak bunu hasta yataginda yazan biri olarak soyluyorum ve tum sorumlulugu da gogusluyorum, galatasaray bitmis. ya simdi toplanip yuruyuse protestoya geçelim ki bu toplum olarak yapmadigimiz bir eylem ya da susup eyvallah cekelim.

    tekrar ediyorum, galatasaray bitmis.
App Store'dan indirin Google Play'den alın