• 235
    şu yönetim yüzünden ne maça gitmeli, ne store ürünü almalı ! galatasaray'a tek bir kuruş kazandırılmamalı normalinde protesto edilmeli. ama olmuyor işte.

    1- ahmet çalık nedir ?
    2- neden transfer edilir ?

    3 ve herşeyi geçip en delirdiğim kısım şu, türkiye liginden normal bir topçu alcaksınız konumuz bu. yahu bu topçular galatasaray'a transfer olurken kendi kulüplerinde ne tür işler yapıyor da 200bin lira para alırken 1m euro ile takımımıza transfer oluyor deliricem anlamıyorum

    biri bana anlatsın aq biri bana anlatsın. yahu bak bonservis bedeli adama verirsin onu anlarım patlamıştır kulübü satmak ıstemıyodur kulübünü ikna etmek için bonservis verirsin anlarım.

    ama bu türk futbolcusu, gençlerbirliği'nde, antep'te, bursa'da zaten adamın maaşı 300-500 euro. sen adama max diceksinki 300-500 euro daha veririm gelceksen gel diceksin.

    niye mi ? ulan sen galatasaray'sın adam sana gelmezse zaten hangi takıma transfer olabılır amına koyim ya ? ulan 3 büyük dışındaki takımdan hangi futbolcu 3-5 katı maaşla başka bir takıma transfer oluyor ? ulan adamın kariyeri ilerleyen gördünüz mü hiç bu anadolu takımlarından çıkıp 20-25 yaş arası olup kariyeri yükselen bir futbolcu var mı lan var mı?

    sen almazsan zaten adamın kariyerinde bir bok olmucak. adama bunu nasıl kabul ettiremıyosun yahu 300bin euro yıllık ücreti olan adama 2milyon euro vermek nedir

    yahu biri bana açıklasın yada bu yönetimin gelmişini geçmişini, yapacağınız işi gücü yeter be yeter. kendi kulubunde 5 gol atıyo hop 2milyon euro dan 4 yıllık sözleşme.

    sonra taraftar gitsin maça kanser olsun, gs store alsın bunlara para kazandırsın. hadi lan 1 kuruş vermem. zırnık koklatmam *

    not: sneijder'i geldi drogba'sı geldi formamızı aldık cl de oynadık juventusu eledik.
    he abicim he ahmet çalıkla olacak bunlar. küfürler için çok özür dilerim artık dayanamıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın