• 224
    dün burada, bu başlıkta (bkz: #2088387) numaralı entry'yi yazmıştım. demişim ki "taraftarların bir şeyler yapması gereken yönetim." güzel demişim, galatasaray'ı kurtarmak bizim elimize kalacaksa, bizim elimize kalsın.

    bununla ilgili aklıma bir fikir geldi. size uyar, uymaz bilmiyorum. ama bir şeyler yapmamız lazımsa en güzel yapabileceğimiz şey bu olacaktır.

    mektup. evet çok basit, bildiğimiz anam babam mektup. zarflı. pullu. ptt'den gönderilenlerden. kulübün adresi hepimizin elinde var zaten. olmayanlara ben verebilirim, bende var adresleri. sitede de var, oradan da alabilirsiniz. 1,60 tl'ye gönderilebiliyor. bir a4 kağıda çıktı alsanız, zarfı mektubu postalaması hepi topu 5 lira tutmaz, gerçekten. kişi başı 5 lira bu boyutta bir organizasyon için bence son derece de uygun. telefonu bir süre sonra açmayabilirler, karşınıza muhattap olmayabilir ama bir anda binlerce aynı şekilde mektubu yönetime - başkana vs. iletmemeyi kulüpte çalışan hiç kimse göze alamaz.
    gelelim "ne yazılacak" bölümüne. hah işte işin kritik noktası orası. dilekçe olacak. istifa dilekçesi. 2 adet. birisi bizim, taraftar olarak kendimizin adı - imzası vs. diğeri de bizim imzalı dilekçemize ek olarak "utanıp da istifa etmeyi düşünürseniz işinizi kolaylaştıralım" gibi bir not ile gönderilecek.
    şöyle bir şey olabilir.

    --- alıntı ---

    galatasaray spor kulübü yönetim kurulu'na

    taraftarı olduğum, renklerine bağlılığımın başka bir bağlılıkla ölçülemeyeceği, hayatımızdaki ender tutkularımızdan birisi olan galatasaray spor kulübü'nü yeterli düzeyde yönetemediğiniz açık olarak görünmektedir.

    1,5 senedir bulunmuş olduğunuz bu görevde beni ve benim gibi milyonlarca galatasaray taraftarını yapmış olduğunuz yanlışlar ile utandırmakta, taraftarı yok sayarak kendi bildiğiniz ve doğru sandığınız yanlışları yaparak galatasaray markasını gün geçtikçe küçültmektesiniz.

    bu süre zarfında gördüğümüz hatalarınız ve yanlışlarınızdan dolayı, yaşamış olduğumuz utancımızdan dolayı sizin yerinize bizim istifa ettiğimizi bildirmekten, fikri hür vicdanı hür gerçek galatasaray taraftarı olarak onu ve gurur duyarız.

    ekte bir adet daha istifa dilekçesi bulacaksınız. bu istifa dilekçesini kullanarak galatsaray spor kulübünü sevenleri daha fazla üzmemeniz adına sizlerin istifası da artık düşünülecek bir olgu değil, bir zorunluluk ve yapabileceğiniz son hizmettir.

    arz ederim.

    isim - imza vs.

    --- alıntı ---

    ikinci dilekçeyi doğrudan gerçekçi bir dilekçe olarak yapabiliriz. hatta ben bunlar için üzerinde galatasaray arması falan olan güzel bir tasarım da yapıp bir word dosyası olarak kendime ait bir cloud server üzerinden herkesin erişimine açık olacak şekilde paylaşabilirim. indirir, çıkartır, imzalar ve postalarsınız. kaç tanesini görmezden gelecekler? kaç tanesine cevap verecekler? gerçekten onları bu taraftarın istemediğini bu şekilde gösterdiğimiz bir etkinlik, istifa etmekten başka cevap verebilecekleri bir durum değildir bana göre. başka fikri olan varsa iletebilir, konu üzerinde tartışılabilir. ama artık benim gibi siz de bunaldıysanız bunların hakkında bir şey yapmamız şart.
App Store'dan indirin Google Play'den alın