• 14
    volkan pala'nın kiralıktan geri dönmesi üzerinde,galatasaray da bu sistemin işleyişine dair derin düşüncelere daldım.

    alt yapıdan ıkına tıkına çıkardığımız bir oyuncuyu (bunu sadece volkan için demiyorum) eveet bu artık oldu hadi kiralayalım diyoruz. ve gittiği takımda oynayıp gelişip bize geleceğini umuyoruz. ama durum böyle olmuyor. gönderdiğimiz kulüp bir anadolu kulübü oluyor ve ligde tutunma ya da üst sıralara çıkma iddiası olduğu için her maç puan yada puanlar arıyor. volkan örneğini ele alalım. bir forvet kardeşimizi leonard kwueke gibi bir adamın bulunduğu takıma yolluyoruz. şimdi hikmet karamanın yerinde olsam iyi niyetli düşünemem . çünkü rize benden takımı iyi yerlere taşımamı bekliyor ve ben sırf gelişsin diye gerçek bir golcü yerine yeni yetme koymam. gerekirse umut bulut gibi bir adam kiralarım yine volkana bel bağlamam.

    ee nerde kaldı bizim volkanın gelişmesi.

    arkadaş bunu biz biliyoruz görüyoruz. siz neden görmüyorsunuz. bir kere arda turan da işe yaradı diye her oyuncuda denenir mi yahu?

    madem oyuncunun gelişmesini istiyorsun bunu kendi elinle yap. ilgilen alt yapınla. kupa maçlarında onları kullan. bırak oynamasın sneijder eren poldi bruma. volkan oynasın birhan oynasın gökay oynasın. ama sana demiyorum ki full bu adamlarla çık. bi kadro kur 6 deneyimli adam 5 alt yapı oyuncusu. babalar gibi bakalım biz de ne durumda alt yapımız.

    ama işinize gelmez değil mi? of ulan off bu memlekette zevk alarak yaşadığımız bir galatasaraylılık vardı onun da içine ettiniz be!
App Store'dan indirin Google Play'den alın