• 1388
    bu adam 100 kelimelik futbol terimleriyle her gün program yapıyor. sinsi veya fenerbahçe yalakası gibi terimler kullanmayacağım. ne zamandır yazacağım unutuyorum.

    https://twitter.com/...s/813301593881931776

    mehmet demirkol: "halis özkahya yakışıklı bir adam, dizilerde oynayabilir ama hakemlik yapmasın." bunu halis özkahya'ya söyleyen demirkol fırat aydunus'a da söylemişti. fırat aydunus kötü hakem ama yakışıklı adam gitsin dizilerde oynasın.

    bu adamı her gün izlerim. yılladır takip ederim. hep aynı cümleler. ya birini aşırı abartılı şekilde över. ya da gider yerin dibine sokar. böyle ekmek yiyor bu adam ve gündem oluşturuyor. mehmet demirkol'un farkı ne? tabi ki diksiyonu kendini dinletiyor ve mantıklı şeyler söylediğini seyirciye inandırıyor.

    misal oğuzhan özyakup bir maç iyi oynasın. bir benzetmeleri var. sanırsın iniesta'dan coutinho'dan filan bahsediyor. ama hep aynı cümlelerle över. adamın 100 kelimelik dağarcığı var. hakemleri hep aynı cümlelerle eleştirir. oyuncuları hep aynı kelimelerle över.

    biri çok iyi kalecilik yapsın. muslera ayarında kaleci olur o kaleci. sneijder kötü oynasın. çine gitmesi lazım der. iyi oynasın. buranın kralı sneijder filan der.

    100 kelimelik diksiyonuyla iyi para kazıyor helal olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın