• 89
    gerçekçi olalım sabri ve hamit gönderilmez. yani hamit'in "tamam ben oynamak istiyorum" deyip gitmesi lazım. sabri'yi zaten kapıdan kovsan bacadan, bacadan kovsan pencereden giriyor. zaten bu adamlara talip filan da çıkmaz.

    elimizde talibi olabilecek ve fayda sağlayamadığımız 2 oyuncu var. selçuk ve chedjou. chedjou sezon sonu boşa çıkıyor. sezon başı kendisini satıp doğru düzgün bir stoper almamış olmamızın acısını şimdi çekiyor. zamanında defalarca söyledik. ama işte biz testiyi kırmayı değil üstünde zıplayıp parçalara ayırmayı bekliyoruz başımıza geleceği anlamak için. şükür ki chejdou'nun iyi kötü bir repütasyonu var fransa'da. 2-3 mlyon € bonservisle kendisini transfer etmek isteyecek takım bulmak zor değildir diye düşünüyorum.

    gelelim selçuk'a. kendisinin çin'e gitmesinin tam zamanı. burak da orada. çinliler daha geçen gün oscar'a 61 milyon € ödedi. selçuk için de 4-5 milyon €'yu çok görmezler herhalde. hazır burak bu sezon çin liginde fena bir performans göstermiyorken selçuk arkadaşımızı da oraya uğurlamak lazım.

    podolski, sneijder gibi adamları gönderemeyiz devre arasında. hayal kurmayın. bu adamların yerine adam bulabilecek ne paramız, ne de repütasyonumuz var an itibariyle. ancak orta sahada savaşan, mücadele eden, top kapan oyuncu bulabiliriz. vasat bir stoper de bulabiliriz.

    bu sezonu çöpe atma lüksümüz yok. gelecek sene şampiyonlar ligi'nde olmalıyız. öyle ya da böyle.
App Store'dan indirin Google Play'den alın