• 84
    nispeten hareketli geçmesini beklediğim ara transfer dönemi. öncelikle muhtemel olarak takımdan ayrılacaklara bakabilirz.

    salih dursun : kendisine kulüp bulunması söylenmiş ve en yakın adres antalyaspor.

    yasin öztekin : bir azerbeycan ekibine 3.5m eur karşılığında transfer olacak iddiası var.

    hamit altıntop : kendisi ile oturup konuşulmalı ve bundan sonraki hayatında başarılar dilemeliyiz, çünkü bu kulüp için artık yeterli değil.

    cavanda : 300-500'e bakılmadan ligimizden herhangi bir anadolu kulübüne satılmalı.

    sinan gümüş : satılması intihar olur yarım sezon yurt dışı için kiralanacak kulüp bulunmalı. en mantıklı tercih ispanya orta sıra takımları.

    benim nezdimdegönderilmesi gereken ekip budur. şimdi gelelim bunların yerine nasıl tercih yapacağımıza...

    salih dursun yerine ahmet yılmaz çalık olabilir o olmazsaserdar taşçıda olumlu. korayın olmadığı serdarın belirsiz olduğu ortamda chedjou ilede geleceğimiz olmadığı için muhtemel bir stoper transferi şart.

    yasin öztekin'in ayrılma ihtimaline karşı eduardo vargas o kısma as takım oyuncusu olarak yazılabilir. kanatlarıbruma ve vargas yapıp en uçta yine podolski ile ilerde büyük bir güç haline gelebiliriz.

    hamit altıntopun ayrılması durumunda ise önümüzdeki sezon için uzun solukta mehmet ekiciyi orda olan rotasyona sokabiliriz. 6 aylık gecikme olacağı için illa diri bir orta saha almamız şart oğlu şarttır. koca sezonde jong, selçuk inan ve tolga ciğerci ile bitmez.

    sinan gümüşün kiralanması halinde ise rotasyona satın alma opsiyonlu kiralama olarak düşündüğüm isimbilal basacıkoglu.

    ayrıcakollbeinn ile de oturup konuşmamız gerekiyor kendisi 2.devrede yatacaksa acilen gönderilmeli. onun yerine yerli olarak bursaspordankubilay denenebilir. yabancı önerecek olursamfranco di santo.
App Store'dan indirin Google Play'den alın