• 2
    ligdeki ciddi rakiplerden biri ile oynayacağımız maç. 8 maçta 7 galibiyet ile ligde ilk sıradayız. rakibimizin ise 2 mağlubiyeti var; biri "normal sonuç" olan fenerbahçe mağlubiyeti, diğeri ise son ataktan boş dönüp 1 sayı farkla kaybettikleri mersin deplasmanı. ve tabi televizyon yayını yok, tbf.tv yayını bile yok. allah zeval vermezse netcasting üzerinden "commentary only" takip edebileceğiz maçı.

    kadir has spor salonunu bilmeyen seyircilerimiz için biraz özet geçmek gerekirse; ligin en çılgın oyuncularından moriah jefferson dışında eksiğimiz yok. rakibin kadrosunda ise "tanıdık" isimler göze çarpıyor; kocaman yürekli dubljevic, yarım sezonda fazlasıyla katkı veren ann wauters ve sezon başı ayrılmasaydı muhtemelen şimdiye avrupa piyasasının gündemine düşecek olan ayşegül günay. bunlara ek olarak geçen sezon başımıza bela olan chelsea gray, ligin önemli isimlerinden tuğçe canbaz ve milli takımdan da tanıdığımız lara sanders yer alıyor. başantrenör ise ülkenin sayılı hocalarından ayhan avcı.

    ligde 6/8 ile oynayan rakibimiz ek olarak eurocup women'de b grubunda mücadele etti ve grup aşamasını bizimle birlikte 6/6 ile geçen 3 takımdan biri oldu. birbirini takip eden gruplarda oynadığımız için eleme turunda aynı grupta mücadele ettikleri peac pecs ile oynayacağız. deplasmanda 69-62, kayseride ise 74-73 mağlup etmişler macar takımını. ligin zayıf halkası girne üniversitesini 47 sayıda tuttukları maç hariç genelde 60-70 sayı aralığında rakiplerini durduran bir takım agü. biz de adam bayıltan tam saha baskımız ve yüksek sayı ortalamamızla biliniyoruz. hangi açıdan bakarsan bak günün en güzel maçı olmaya aday, ama ne yayıncı kuruluş ne de federasyonumuz aynı kanıda olmadığından olsa gerek sadece netcast ile takip edebileceğiz...

    ne kadar diye soran olursa bir çarşamba akşamı netcast karşısında kendi kendini yiyerek deriz biz de...

    (bkz: uyanır uyanmaz düşüncemdesin)
    (bkz: bugün günlerden galatasaray)
App Store'dan indirin Google Play'den alın