resim
Semih Kaya
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Stoper
Yaş:33
Boy:1.83
Uyruk:Türkiye
  • 5474
    dalgın stoper.

    bu arkadaş yaptığı açıklamada "bazen dalgınlık olabiliyor sahada" demişti, rıdvan'ın programında * hatırlar mısınız bilmem.

    söyleyeceğim şu, bazen değil sahada olduğu 90 dakikanın 84'ünde dalgın.

    18 aralık 2016 osmanlıspor galatasaray maçında yediğimiz iki golü de inceleyelim.
    ilk golde bizim soldan rakip gelirken bu arkadaş öne adımlıyor. neden? tutması gereken birisi var da ondan mı? yok. gittiği yerde kimse yok ve orta geliyor, haliyle kafaya çıkma vb. gibi bir durum yok çünkü hareket halinde gidiyor ve çıkmıyor, webo arkada sabrinin bir adım önünde çıkıp vuruyor kafayı.
    ikinci gol daha fiyasko. yine bizim soldan geliyor rakip. webonun hizasında bu sefer. webo 3 - 5 adım falan daha dışta ceza yayına yakın. önce weboya bakıyor, sonra dönüp orta açacak adama bakıyor sonra tekrar dönüp weboya bakıyor sonra tekrar orta açacak adama sonra tekrar weboya bakarken orta geliyor, webo yerinde bak sabit. yapması gereken şey 2 adım alıp hava topuna çıkıp adama rahat vuruş yaptırmamak. yok yapmıyor, webo yine bomboş vuruyor.
    ki bunlar sadece goller. maç içerisinde daha fenaları da vardır da lig tv bizim yediğimiz golleri attığımız gollerden 2 kat daha fazla gösterdiği için bunlar aklıma kazındı artık. onlar da sevinçlerini saklayamıyorlar muhtemelen.

    kulübede chedjou varken semih sakatlanan stoperin yerine girmez. asla. çünkü pozisyon bilgisi -1. sıfır bile değil -1 yani pozisyon bilgisi olmadığı gibi muhakeme bilgisi de yok arkadaşın.

    ama bazen dalgınlıkları olabiliyor o dalgınlıklar olmasa zaten united - chelsea - barcelona - madrid forması falan giyerdi kesin.
    ha bide "yabancı sınırı 1 olsun" falan. *

    edit: yazmadan ekleyim demiştim unutmuşum. chedjou beşiktaş maçındaki 2 hatadan dolayı silindiyse eğer semih'in katli vaciptir galiba. geçen senenin şampiyonuyla bir oyuncu yüzünden berabere kalmak var, 34 yaşındaki weboya 2 gol atacak toplamda en az 5 tane boş kafa vurdurmak var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın