resim
Semih Kaya
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Stoper
Yaş:33
Boy:1.83
Uyruk:Türkiye
  • 5476
    18 aralık 2016 osmanlıspor galatasaray maçında amaçsızca hücuma çıkıp topu almasıyla ve sol ayağıyla şut çekip gol atması şunun göstergesidir; bu takım şampiyon olacak.

    evet. olacağız. bu rezalet futbolumuza rağmen olacağız.

    bir de şunu fark ettim; kendisi hata yaptı maçta ve gol yedik. webo'ya çok rahat kafa vurdurttu, kendisine çarpan top muslera'yı kontrpiyede bıraktı ve gol oldu. golün en büyük, hatta belki de tek suçlusu o. belli ki çok üzüldü bu duruma. çünkü hücuma amaçsızca çıkması, topu alıp gol atması bunun göstergesidir. stoperin, duran top haricinde hücuma çıkıp gol atması gibi bir taktik dünyanın hiçbir yerinde görülmemiştir çünkü. aynı zamanda bu farklı bir konuda düşünmemizi gerektirir; bu takımda kimse taktik vesaire düşünmüyor. kaos futbolu oynuyoruz. çoğunlukla da oynayamıyoruz.

    neyse, konu bu değil. bahsetmek istediğim şey semih'in hatasını telafi etmek istemesi. ve etmesi. gol attıktan sonra sevinci. o aşırı sevinci. çok sevindi. yüzüne baktığımda içimde bir şeyler cız etti.

    ah be abicim. ne olurdu biraz geniş vizyonlu olsaydın? ne olurdu "yabancı sınırı bence bir olmalı" gibi çağ dışı söylemlere ve zihniyete sahip olmak yerine çok çalışsaydın da potansiyeline erişseydin, hatta potansiyelini aşsaydın.

    çünkü senin çok büyük potansiyelin vardı semih. manchester united maçını düşün. ferguson dahi övmüştü seni.

    şimdi dön ve bak kendine semih. lütfen. yazık ettin kendine. 34 yaşında, ortalama bir anadolu topçusuna belki de kariyerindeki en rahat futbolu oynattın.

    çok yazık ettin kendine kardeşim çok. biz seni, kendine ihanet ettiğin gerçeğinle hatırlayacağız hep. her şeye yazık ettin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın