• 13
    çanakkale ve istiklal savaşında 7 düvelin anasını siken, 15 temmuz'da tanklara kafa atan, çatıdan f-16'ya falan atlamaya çalışan halkı bombalarla sindirebileceğini sanan birkaç orospu çocuğunun 2016'daki 25 eyleminden biri. he anasını siktiğim kürdistan'ı kurdun dimi sen şimdi? özgürlüğünü elde ettin dimi masumların özgürlüğünü çalarak?

    türk ulusunun özgürlüğü tehlikeye girdiği zaman neler yapabileceğini çin sarayı'nı basan kür şad'dan öğren. doğu türkistan'da osman batur'dan öğren. ingiliz 1. dünya savaşı'nda irak türkmenlerinin özgürlüklerini ellerinden almaya geldiklerinde erbil türkmeni küçük molla efendi'den öğren. kurtuluş savaşı'nda mustafa kemal atatürk'ten öğren orospu çocuğu.

    ne burası arap ülkesi, ne de biz arabız. acılarla yoğruldu bizim binlerce yıllık tarihimiz. neler gördük. öyle birkaç bombayla sinecek bir halk mıdır türk halkı?

    böyle devam ettikçe kendi mezarınızı kazıyorsunuz. kendi sonunuzu hazırlıyorsunuz. normalde saman alevi gibi olan bu milletin kinini iyice kalıcı hale getiriyorsunuz. sonunuz hiç iyi olmayacak.

    şehit olan askerlerimize allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. bu sene içinde 25. defa başımız sağolsun.

    sağolmuyor ama.
App Store'dan indirin Google Play'den alın