• 60
    bence bu maçta sabırlı oynayarak ve alan kapatarak oynamalıyız. diğer maçların aksine bu maçta mümkün olduğunca oyunu soğutup, duran toplardan gol atmayı da denemeliyiz.

    27 ağustos 2016 akhisar belediyespor galatasaray maçını hatırlayın. eren derdiyok sakatlanınca kontraya dönmüştük ve yasin ve bruma'nın etkili oyunuyla 1-1'den 1-3'e gelmişti maç.

    zaten sneijder ve selçuk gibi defans arkasına çok iyi top atan pasörlerimiz, bruma ve yasin gibi çok hızlı iki oyuncumuz var. kaptığımız topu eren derdiyok'a doğru uzun oynayıp, orada baskı yapmak da bir plan olmalı.

    sezon başından beri hemen her takım önde olduğumuz maçlarda bile kontradan gol attı bize. osmanlıspor da bu oyunla uefa avrupa lgi'nde tarih yazıyor. gayet ciddiye alınması gereken bir maç. bu sebeple biraz olumsuz ya da tedbirli bakılması normal.

    ayrıca zemin, sıcaklık vs çok kötü olacak buna karşı da hazır olmak lazım.

    bu maçı da kazanırsak evimizde haftaya soğuk falan demeden en az 35-40 bin kişiye oynarız ve ilk yarıyı en fazla liderin 3 puan gerisinde kapatırız.

    ligin 2.yarısına da bazı önemli deplasmanları atlatmış, derbileri deplasmanda oynamış şekilde motive başlarız.

    çok çok önemli maç dilerim takım da bu reaksiyonu gösterir... çok iyi bir kontra takımı da olabileceğimizi göstereceğimiz maç olacak gibime geliyor ve son olarak...

    #ankaradeplasmandeğildir
App Store'dan indirin Google Play'den alın