resim
Serdar Aziz
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Stoper
Yaş:33
Boy:1.83
Uyruk:Türkiye
  • 1243
    ben de çok beğenmiyorum kendisini ama sözlük yazarlarının unuttuğu bir nokta var: kendisi ya da muadili bir türkü mutlaka kadromuza katmak zorundaydık.

    11+11=22 kişilik bir as ve bir yedeğin olduğu bir kadroda maksimum 14 yabancıya sahip olabiliyoruz, bu da demektir ki içimizin sindiği 8 türke ihtiyacımız var. sayalım: 1- eren, 2- tolga, 3- yedek kaleci (cenk), 4-hakan balta, 5- yasin. altıncıya gelince hepimiz duruyoruz. selçuk beğenilmiyor, sinan beğenilmiyor, sabri beğenilmiyor, semih beğenilmiyor, hamit beğenilmiyor, beğenilmiyor oğlu beğenilmiyor, yanlış anlaşılmasın hepsi de haklı sebeplerle beğenilmiyor. yani türk rotasyonumuz inanılmaz kötü - ki yukarıda saydığım altı ismin ikisi yeni transfer, biri yedek kaleci, diğer ikisine de itiraz olur kesin.

    başa dönelim, kendisi ya da muadili bir türkü almak zorundaydık. kendisine verilen paralara türk statüsünde herhangi bir mevkide muadili bulunabilir miydi bunu tartışmak lazım esas. bence zor. verilen -bence- astronomik paralara biraz da zorunluluktan böyle bakmak lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın