resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 9815
    https://twitter.com/...s/806094717712744448

    bırak koşmayı, diğer görüntülerden fark edersiniz, bu görüntüde de çok az görünüyor, muslera ilk şutu kurtarmadan evvel adam durup yürümeye başlamış ya sözlük. şutu kurtarınca tekrar koşmak için hamle yapıyor.

    bir de bu pozisyonun en başında topun oynandığı alandan uzakta, ceza sahasının oralarda bir yerde top kaptırılmadan önce. orta sahanın oralarda arkadaşları sıkışırsa top almak için beklemesi gereken ya da ani ataklara karşı savunma güvenliğini oluşturması gereken adam, takılıyor sağda solda rahat rahat. maçı izleyenler ya da özete denk gelenler hatırlar, gol olunca da dönüp topu kaptıran yasin ile bruma'ya laf edip tepki gösteriyordu beyefendi. önce sen işini düzgün yaparsın, sonra bir hata olursa sağa sola laf edersin. hem işten kaytar hem de sağa sola veryansın et. ne güzel dünya.

    git kendine daha fazla sövdürmeden diyeceğim ama hem sövülmedik yerin kalmadı hem de yılda toplam belki de bir maçlık performans gösterip başka nerede bu paraları alacaksın değil mi selçuk ? aah selçuk ah ! neydin ne oldun ?
App Store'dan indirin Google Play'den alın