• 48
    ilk sezonumu bitirdim, ikinci sezon basi agustos ayindayim su an (friendly'ler fln iste). sezon basi super kupa maci uzatmaya gitti, penaltilarla kucuk $ikecilere kaybettik. turkiye kupasinda yari finalde bir kaza oldu, antalya'ya elendik (emre gural sov yapti deplasman macinda) & antalya kupayi aldi. ligi is supurerek (4-5 hafta oncesinden) sampiyon bitirmeyi basardim.

    parasizlik ve ekonomik durum gercekten fena. sezon basi chedjou'yu liverpool'a sattik, ordan gelen paranin bir kismiyla brezilyali dede'yi aldik. cok iyi performans gosterdi. ilk 10 hafta fln yaninda serdar aziz'i kullandim, onun ayagi kirilip sezonu kapatinca yerine semih kaya oynadi. ikisi de fena degildi. koray ise kiralik buyuksehir belediye'de dakika aldi.

    sol bek carole emanetti, sag da cavanda ile idare ettik. linnes yedekte durdu genelde. 4-2-3-1 taktigi ile gecirdim sezonu. sagda bruma sezonun topunu oynadi, 15'e yakin assist ile bitirdi. forvette once eren'i denedim, tutmayinca sigthorsson'a donduk. ikinci yari ise forvetim podolski oldu. o da 20'nin uzeri gol atti (advance forward oynattim genelde)

    gobekte de jong (ball winning midfielder) ve selcuk inan (deep lying midfielder) vardi, yedek tolga cigerci & rizik reis. sneijder 10 numara pozisyonunda oynadi. sneijder bir kac assist yapmis olsa da beklentilerin altinda kaldi. josue turkiye kupasinda katki verdi.

    ilk yari ara transfer doneminde sabri'yi ve linnes'i fransa'ya ve cavanda'yi da swansea ye okuttum (3 milyon euro civari). sag bek'e leverkusenden danny da costa'yi kiraladim. cok etkili bir performans gosterdi. daha fazla dakika alsin diye sinan franfurkt'a kiralandi - yerine hoffenheim'den isvicreli steve zuber geldi. aml - sol acik pozisyonunda inside forward olarak 5-6 gol + 3-4 assist ile basarili oldu. ayrica ara transfer doneminde beles bosman sayesinde bayern'den julian green ve estudiantes'den gaston gil romero ile el sikistim. kiralik olarak genc amc gorkem saglam'i bochum dan getirdik. iyi oynadi ve cok saglam gelisme gosterdi.

    buyuk $ikecileri iki macta da fena oydum. kadikoyde ilk yariyi 1-0 geride kapattik, ikinci yari eren cikip yerine sigthorsson girdi ve iki gol ile ipi cekti. arenada ise kan aldim ve 5 tane attim. kucuk $ikecilere tiner arena'da 4-1 kaybettim. evde ise sampiyonluk macinda 4-0 gibi net bir skorla acisini cikardim. adamlar oyunu gercekci yapmis, yalama senol o mactan sonra hakemler hakkinda sikayet edip durdu :dd

    sezon sonu 2-3 milyon euro transfer butcesi verdi sucuk-ekmek baskan. bruma'yi elde tutamadik, bonuslarla fln beraber yaklasik 20 milyon euro'ya juventus yolunu tuttu. eren derdiyok 3 kusure torinoya gitti. muslara ve koray gunter ile kontrat yeniledik. rizik reis emekli oldu, y7 kayseri'ye gitti, koray kiralik bursanin yolunu tuttu. sigthursson, josue ve zuber'i takimlarina geri postaladim. nigel de jong'u da 1 milyon euro civari udinese'ye sattim. geri kalan cer, copten de zor da olsa kurtuldum (eg: endogan adili, jem karacan etc). oradan biraz butce acildi.

    transfer sezonuna once kiraliklarla giris yaptim > sol acik (winger) nuno santos ve sag acik (inside forward) andrija zivkovic benfica'dan + enes unal manchester city'den + danny da costa tekrar leverkusen'den kiralandi. gorkem saglam'i da tekrar kiraladim ama bu sefer 2 kusur milyon euro optional buy-clause koydum. seneye alacagim insallah.

    onder ozen'i director olarak getirmistim. o bir iki genc topcu aldi manisa'dan fln. manchester united'dan guillermo varela'ya 4 milyon euro sayip bonservisi ile aldim. sinan gumus'u de bu sezon takimda tuttum. temmuz ortasi bi friendly cup olayi cikti, sanirim arsenal'in emirates cup turnuvasiydi. buyuk $ikeciler de davet eldildi. ilk macta karsima ciktilar, bir kac yedek topculari fln 11 de basladi. 7-2 gibi efsane bir ayar verdik orda da ama sonra finalde arsenal'e 3-1 kaybettik

    simdi agustos basindayim yeni sezon birkac haftaya basliyor. bakalim hayirlisi > kadro soyle:

    muslera (cenk gonen)

    varela (danny da costa) serdar aziz (semh kaya) dede (hakan balta) carole (varela)

    selcuk inan (tolga cigerci/gorkem saglam) gaston gil romero (tolga cigerci)

    a. zivkovic (sinan gumus) sneijder (gorkem saglam) nuno santos (julian green)

    podolski (enes unal)

    sezon ilerleyince updateleri atarim. 25 milyon euro income vs 5 milyon euro harcama oldu, kasada 20 30 milyon var ama finalcial status hala "insecure"...
App Store'dan indirin Google Play'den alın